Ez normális lehet a mostani helyzetben?
Normális, mert olyan ostoba szabályok szerint KÉNYSZERÍTŐZNEK veled, akiket egy zsarnokság szokott megcsinálni.
Réges-régen nincs semmiféle veszélyhelyzet. Én ma töröltettem a fodrászt és le fogom vágni a hajam, ha kell trimmelrrel és kopaszra, mert a hülye németek kötelezővé tették - egyes tartományokban - a mszkviselést. FODRÁSZNÁL IS! Tehát fessenek hajat bemaszkolt embereknél. BAROMSÁG és SZÍNTISZTA ELMEBAJ!
Most már azt várom, hogy sz emberek álljanak fel és lázadjanak. Minden normalitást széttapsonak, azon a címen, hogy kornavírus. Jó kis ürügy, mi? Mert az, semmi más. ÜRÜGY a terrora. A házastársam fog bevásárolni, és mindent ő fog csinálni, addig, amíg ez az elmebaj tart, mert én nem vagyok hajlandó maszkot felvenni. Az életem árán sem. Pont.
Igen - persze - normális.
A tudat olyan mint az időjárás.. Csak most épp szélcsend van, és furcsa légköri nyomás képződött 😃
(Pl én évek óta ilyen életet élek (mint most ebbe a helyzetben) szóval én már hosszú távon tapasztalom ezeket.)
Nyugi - elmúlik ;)
Mozdítsd ki magad - csinálj valamit amit nem szoktál. Lehet egy szokatlan film is - de valami nyugis zene mégjobb lehet 😊
Ha van hozzá tapasztalatod, vagy kedved akkor nem árt egy kis meditáció is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!