Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális, (ebben a helyzetben)...

Normális, (ebben a helyzetben) hogy ettől félek? 17/L

Figyelt kérdés

A szüleim házassága megromlott. Rengeteg balhé van otthon. Egyre rosszabb. Látszik anyun, hogy idegileg nem bírja már.

Apu agyvérzést kapott nemrég. Anya így még elhagyni se hagyhatja.

De így meg állandóan veszekednek.

Mostanában attól rettegek, hogy mikor jön be valamelyik a szobába és megöl engem és a testvéreimet és végül magukat. Anya ha idegileg abba az állapotba kerül simán megtenné szerintem. Vagy nem tudom. :/

Ma is arra ébredek, hogy hajnali 3:00-kor veszekednek!!! Nem tudok aludni emiatt.

Tudom, hogy nevetséges ez a dolog.:/

Elmúlik majd?

2017. febr. 13. 04:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Az, hogy ilyen gondolataid vannak nem éppen egészséges dolog, de ilyen körülmények között őszintén szólva nem csodálom. A helyzeted nem nevetséges, sokkal inkább szomorú. Sajnálom, hogy ilyeneken kell keresztülmenned.

Persze tudom, hogy mondani könnyű, de amennyire csak lehetséges, igyekezz figyelmen kívül hagyni a veszekedéseiket, és valami másra koncentrálni.

2017. febr. 13. 04:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
De miért gondolsz ilyeneket ? Mondtak olyat ami félelemre adhat okot ? Ez nagyon el keserítő :( nem tudtok valakitől segítséget kérni vagy valakinek el mondani aki körülöttetek mozog ? Előbb utóbb ha így állnak a dolgok jó vége nem lesz tényleg :( borzasztóan kihat egy gyerek egész életére ha ebben nől fel :( nekem is sokat veszekedtek szüleim amikor kisebb voltam meg apa sokszor anyát meg verte... mai napig kísért ahogy a fejemre húztam a párnát és csak szorítottam hogy ne haljam és féltem.. félve mentem ki a szobából amikor csend lett .. akkor többször elkezdtem csak szaladni hogy ne is halljam ... könyörögtem anyumnak mindig h váljanak el... de mai napig együtt vannak anyum tiszta pszichés gyógyszereket szed arcideg zsábálya van ami azt jelenti hogy egy idegi állapotban le bénulhat az arca .. nem hallgatott rám.. az egész családunk tiszta pszichés a húgom is ..én is 16 évesen panikbetegségem lett a sok stressztől.. ! Ezek nagyon komoly dolgok ! :( ha tudtok most tegyetek valamit,nehogy késő legyen :( ebben az a legszomorubb hogy egy ilyen borzasztó rossz kapcsolatot mindig a gyerekek szívnak meg :(
2017. febr. 13. 04:51
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Sajnos nem igazán van olyan ember, akivel megtudnám ezt beszélni.

Tudom, hogy nem lesz jó vége.

Kb 3 éve megy ez az egész itthon.

Én is érzem, hogy sokat változtam. Negatív értelemben. Bizalmatlanabb (is) vagyok pedig nem volt rám jellemző.

Nem igazán mondtak nekünk olyat, amiből arra következtetnék, hogy képesek lennének minket megölni. De mégis ettől félek.

Azt szokták mondogatni, hogy itt hagynak minket a francba.

2017. febr. 13. 06:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal beszélj az iskolapszichológussal!!! Mindent mondj el úgy, ahogy érzed, őszintén. Semmi sem nevetséges, ami neked problémát okoz!
2017. febr. 13. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!