Normális, (ebben a helyzetben) hogy ettől félek? 17/L
A szüleim házassága megromlott. Rengeteg balhé van otthon. Egyre rosszabb. Látszik anyun, hogy idegileg nem bírja már.
Apu agyvérzést kapott nemrég. Anya így még elhagyni se hagyhatja.
De így meg állandóan veszekednek.
Mostanában attól rettegek, hogy mikor jön be valamelyik a szobába és megöl engem és a testvéreimet és végül magukat. Anya ha idegileg abba az állapotba kerül simán megtenné szerintem. Vagy nem tudom. :/
Ma is arra ébredek, hogy hajnali 3:00-kor veszekednek!!! Nem tudok aludni emiatt.
Tudom, hogy nevetséges ez a dolog.:/
Elmúlik majd?
Az, hogy ilyen gondolataid vannak nem éppen egészséges dolog, de ilyen körülmények között őszintén szólva nem csodálom. A helyzeted nem nevetséges, sokkal inkább szomorú. Sajnálom, hogy ilyeneken kell keresztülmenned.
Persze tudom, hogy mondani könnyű, de amennyire csak lehetséges, igyekezz figyelmen kívül hagyni a veszekedéseiket, és valami másra koncentrálni.
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos nem igazán van olyan ember, akivel megtudnám ezt beszélni.
Tudom, hogy nem lesz jó vége.
Kb 3 éve megy ez az egész itthon.
Én is érzem, hogy sokat változtam. Negatív értelemben. Bizalmatlanabb (is) vagyok pedig nem volt rám jellemző.
Nem igazán mondtak nekünk olyat, amiből arra következtetnék, hogy képesek lennének minket megölni. De mégis ettől félek.
Azt szokták mondogatni, hogy itt hagynak minket a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!