Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » , , Úgy érzi, "elkülönül"...

, , Úgy érzi, "elkülönül" önmagától, mintha álomban lenne"- éreztetek már így?

Figyelt kérdés

Épp a neten keresgéltem és a borderline szindróma leírásánál találtam meg ezt a mondatot. A szindróma többi tünete nem rám vall, de ez a mondat nagyon kifejez engem.

Egy éve járok pszichiáterhez, szedek orvosságokat is, de nem erre a szindrómára, hanem valami f23mas diagnózisra.

Van valaki, akinek ez a mondat nagyon ismerős és szintén úgy érzi magát? Nekem ez már 3 éve tart...

2010. júl. 28. 12:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én gyerekkoromban éreztem néha ilyesmit. Nem volt különösebben ijesztő.
2010. júl. 28. 19:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Még 1-4 ben az alapiskolán szintén volt nekem ilyesmi, csak az pár percig tartott és abszolút kibirható volt és nagyon nagyon ritkán. Utána lb. 3 évvel ezelőtt mentem le a lépcsőn a suliba és nem tudom mitől, de úgy magambamélyülétem, és nagyon megrémültem. Onnantól kezdve mindennap volt, sőt, néha egész nap. És 3 éven keresztül folyamatosan volt megállás nélkül.
2010. júl. 29. 12:57
 13/14 anonim ***** válasza:

12:56-- na nekem ez szokott lenni.

Kb mióta volt egy pánikrohamom azóta van ilyen magamat figyelem hülyeségeim...

2010. júl. 31. 15:58
 14/14 anonim ***** válasza:
utolsó vok- még annyi,h ilyenkor elkezdek azon gondolkozni,h Ki vagyok meg mi meg miért stb... :S
2010. júl. 31. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!