Van valami a fejemben, es felek, hogy bantani fogom magamat vagy megorulok?
Ha pár hete,és eddig soha nem jelentkezett akor szerintem megszállt valami... Szkeptikusok elküldenek téged pszichológushoz/pszhichiátriára, de ha pár hete van és semmmi olyan nem történt volna amitől ez megjelenhetett volna, nos akkor szerintem valami megszállt. Van ismerősöm akivel ugyanez történt, ki kellett belőle "űzni" ezt a démont. Csak ő már maga előtt is látta ,és olyanokra buzdította hogy öljön meg xy-t...
Nem mindig csak az elmebetegségre vagy skizofréniára kell gondolni...
Az ő "megszállójának" Fred volt a neve, körülírta és tényleg létezett... Azt hiszem valami sportoló volt, és úgy 100 éve halt meg. Mindent leírt, van e bajusza stb...
Egyébként azóta ez a srác ügyvéd lett, és elég jól keres.
A másik válaszoló trollkodik vagy nem túl okos.
Megszállottság NEM LÉTEZIK. Mindig valami pszichiátriai okot kell keresni ilyen tünetek mögött.
Amennyiben nem hülyéskedsz, sürgősen keress fel egy orvost, bár ez most nem egyszerű.
Nem akkora hülyeség az a megszállottság, de én is inkább orvos felkeresését ajánlanám.
Ahhoz, hoyg a megszállottságot hülyeségnek merd nevezni, nem ártana egyrészt jobban ismerni a kérdezőt, lehetőleg a felmenőit, szüleit is, valamit a Bibliát is jól kéne ismerni, és azok alapján levonni következtetéseket és állítani, hogy az egy mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!