Valami a fejemben azt mondja, hogy nem vagyok elég jó, mindenkinek jobb lenne, ha nem lennék, öljem meg magam, mi ez?
Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy bezárjanak, vagy benyugtatózzanak... :((2020. márc. 18. 13:19
1/4 anonim válasza:
Nem fognak bezárni meg benyugtatózni. Menj el egy pszichológushoz vagy pszichiáterhez, de ha nagyon tanácstalan vagy, akkor a háziorvosodhoz, ő majd tovább küld egy szakemberhez. Bár ha tényleg ilyen hangokat hallasz, azt tuti követni fogja gyógyszeres kezelés sajnos, erre fel kell készülnöd.
2/4 anonim válasza:
Bezárni nem fognak de esélyes hogy antidepresszánst kapsz ahhoz meg az elején kell nyugtató.
De a nyugtatókat ne úgy képzeld mint a filmekben hogy bekapsz egyet és zombi leszel tőle ne parázz én is féltem az elején de hidd el nem kell.
3/4 anonim válasza:
Ne hagyd hogy a hangok ezt tegyék veled!
4/4 anonim válasza:
Nem zárnak be, mert az drága az államnak, hanem felírnak neked bogyót, amitől elmúlik az a hang, és normális életet tudsz élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!