Hogyan éljem túl?
Egy 17 éves lány vagyok. Régóta pánikbeteg vagyok, és a lelki egészségem se fényes. Amióta tart ez az egész koronavírus járvány időszak a pánikbetegségem borzasztóan eluralkodik felettem. Egyszerűen nem bírom ki lelkileg, hogy mindenki el van szigetelve tőlem, a suli bezárt, messze lakok a barátaimtól, a páromtól. Nagyon nehezen viselem ezt az elzártságot, nagyon durva pánikrohamaim vannak amiken lassan már a nyugtató se segít. Pszichológushoz nem tudok menni, mert a lábam se tehetem ki a házból. Segítséget szeretnék kérni tőletek. Szerintem nem én vagyok az egyetlen akit ez ennyire megvisel.
Hogyan tudnám ezt enyhíteni, vagy kivel beszéljek ezzel kapcsolatban? Az internetes pszichológus azt mondták semmit nem ér.
Kérlek normális válaszokat adjatok. Mindenkinek más a véleménye. Nagy bátorság kellett ahhoz, hogy ezt meg merjem osztani, főleg az interneten, kicsit gáznak is érzem. De már tanácstalan vagyok.
Próbáld meg elterelni a figyelmedet. Kösd le valamivel magadat.
Mi pl Skype partikat rendezünk, szól a zene, sörözünk. Egyesek gitározni tanulnak, mások olvasnak, makettoznak stb.
Minden oké lesz nyugi. Hamarosan beüt a karantén, már csak boltba lehet menni. Onnantól csökkennek az új esetek.
Másrészt nincs félnivalód.. te speciel egy erős köhögéssel kihevered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!