Pánikbetegségből lábaltam kifelé, erre meghalt a nagymamám. Hogyan éljem túl?
5 hónapja pánikbeteg vagyok. Gyógyszereket nem szedtem, csak gyógynövény kivonatos dolgokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, stb. Pszichológushoz jártam, rendszeresen meditáltam, sokat olvastam a témában, szépen kezdtem is rendbe jönni, megtaláltuk a probléma gyökerét, így gyorsan ment.. Sajnos olyan szintű volt, hogy magántanulónak kellett átkérnem magam, mert képtelen voltam emberek közt megmaradni. Most januárra olyannyira rendben voltam már, hogy boltokba bementem, suliban is sok időt töltöttem. Erre tegnap jött a szörnyű hír, hogy drága egyetlen imádott nagymamám meghalt. Ő nevelt fel szinte, ő volt a mindenem... :'( Az egész család romokban van, én vigasztalom anyukámat, testvéremet... Nekem kell erősnek maradnom. Azonban annyira megviselt engem is, hogy ma már a házból sem tudtam kimenni, már az udvaron rám jöttek a pánikos tünetek (szédülés, remegés, nyugtalanság, nehézlégzés, stb.) Nem tudom mitévő legyek, hogyan fogom én ezt feldolgozni és kilábalni újra ebből az egészből. :'( Kérlek segítsetek, adjatok tanácsot! Még soha nem halt meg senkim, most először élem át ezt, nagyon nem bírom. :( A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! <3
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!