Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rászoktam az alkoholra?

Rászoktam az alkoholra?

Figyelt kérdés
10 hónapja minden nap iszok szinte, szóval nem tudom mennyire káros ez. Régebben is ittam, de akkor csak heti szinten. Szerintetek rászokhattam ennyi idő alatt? 18L
2020. febr. 26. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%

Honnan van pénzed italra? Dolgozol? Akkor munkahelyen nem veszik észre, hogy piás vagy? Szüleidtől kapod? Akkor ők nem kérdezik, mire költöd..

Figyelj, itt valami nem stimmel a sztoriban. Ha te ennyit iszol valóban, kell hogy látszódjon rajtad és vakakinek már feltűnt volna ...

2020. febr. 29. 09:44
 12/13 A kérdező kommentje:
11# Kapok az államtól pénzt, eleget... Mentálisan nem vagyok ép, így támogatás jár. Ha elfogy a pénzből valamennyi, senki nem veszi észre. Sokat is vagyok egyedül itthon, ezért senki nem látja rajtam az ittasságot.
2020. febr. 29. 12:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2021. ápr. 9. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!