Újra rászoktam a cigire és az alkoholra. Szerintettek jogos, ezt egyedüli kiútnak venni?
Figyelt kérdés
Nincs senkim, akibe bizhatnék. Barátnő, barátok, senki. Valahogy a hozzám hasonló függők között elvagyok.2010. júl. 21. 22:37
1/6 anonim válasza:
Jóhogy függők között elvagy, ott elcigizgettek eliszogattok egymás mellett.
Személyiségedet építeni és fejleszteni kéne, hogy tudj barátkozni olyanokkal akikkel érdemes, de a drogok (mint pl az alkohol) ezeket csak hátráltatja.
2/6 anonim válasza:
Szerintem kicsit gyáva vagy mert menekülsz a valóság elől. Bocsi csak ez a véleményem.
L
3/6 anonim válasza:
Most szállj ki belőle. Felmerült benned a kérdés: Ez vajon oké?? Legalább még változtatható helyen állsz. Nem, NEM OKÉ! Menj el vmi agyturkászhoz, sportolj, keress hobbit. Ott lesznek barátok! :)
4/6 anonim válasza:
A kiút sokkal komplexebb... Először kölcsönözz kia könyvtárból, vagy vegyél egy pszichológiai könyvet. Olvasd el és ha szükséges, keress fel egy pszichiátriai intézetet az alkoholizmus és nikotinfüggőség miatt!!!
6/6 anonim válasza:
szerintem a cigi az nem gond, de a pia az lehet.
Gondolom te is tudod, hogy a magány okozta szorongásod miatt
iszol. Szerintem mégis kell találnod egy barátot/barátnőt vagy tovább fogsz inni. Remélem sikerül változtatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!