Van más is akinek nem működtek az SSRI gyógyszerek és pánikbeteg volt? Benzodiazepin mellett lehet szedni CBD olajat? Vagy ahoz elöbb abba kell hagyni? Sajnos rászoktam.
Én rajtam 6-ot is kipróbáltak, de végül magamtól jöttem ki a neurózisból. Viszont a Benzodiazepint nem tudom elhagyni, mivel rászoktam. 3x 0.25 mg rivotrilt szedek és ha abbahagyom iszonyat feszültséget érzek. Mit tehetek? Le akarok állni és azt olvastam a CBD olajjal lelehet, de nem tudom az adagolást, mennyiséget, a háziorvosom meg még csak nem is hallott CBD olajról.
Amúgy ami nekem segített: Teljes kivizsgálás, MAGÁN klinikán. Kiderült egy csomó ételallergia is, és azokat már nem eszem, tudatosítottam magamban, hogy semmi bajom és nagy nehezen túltettem magam rajta. Amikor elsőnek lettem urrá a pánikrohamon, éreztem hogy a neheznén túlvagyok, igaz ígyis 3 és fél évbe tellett... SSRI szart se ért és még csak rosszabbított a helyzetemen.... betompított, borzalmas volt, mintha nem is én lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!