Akiknek hozzám hasonlóan összeomlott az élete, hogy törődtek bele az élethosszig tartó szenvedésbe?
Nem áltattam senkit. Volt egy "jókívánságom". Hátha alapon. Állítólag voltak, vannak emberek, akiknek hirtelen jóra fordult minden. Bár lehet, hogy hazudnak.
Mindenesetre ha szomorú sorsokat olvasok, nem fogok belerúgni az illetőbe.
"Akit egyszer prig aláztak, porig kell azért lehajolni".
Ez a magas lóról mondott "jókívánság" szart se ér.....Majd jobb lesz, de oldd meg magad stb.
Nyilván az ember egy darabig próbálta megoldani, az "összeomlás " az már viszont az a kategória, amikor már kicsúszott a kezei közül a megoldás.
Igen, nagyon sokan játszák, hogy megértenek, segítenek, miközben fogalmuk sincs az egészről.
Én sem vagyok boldog, ráadásul nevetséges dolgok miatt. Nyilván van, akinek rosszabb, de a több éves szívásról (esetemben 10) sajnos én is tudok mesélni.
De egy idő után tényleg feladja az ember. Ilyenkor csak remélni tudom, hátha történik egy "csoda" a másikkal... Ha ez bánt, sajnálom, de ahogy mondtam, belerúgni ilyenkor senkibe sem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!