Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Heti egy-két napnyi, de...

Heti egy-két napnyi, de hónapokon át tartó frontin szedés okozhat függőséget?

Figyelt kérdés
Egyszer előfordult, hogy több egymást követő nap is bevettem, de harmadnap már szinte nem is hatott ugyanaz az adag, ezért szüneteltettem pár napra, mert nem akartam belekerülni az adagemelgetés ördögi körébe, és utána hatott ugyanúgy megint. Azóta csak heti egyszer, esetleg kétszer veszem be ( 0.25 ösből kettőt altatónak). Ha nagyon kell valami, megiszok egy-két felest, de azt is max heti egyszer kétszer, mert az is gyengébben hat, ha gyakrabban iszom, a többi nap meg csak citromfű teát. Szóval így kialakulhat a benzó függőség? Vagy az csak akkor, ha gyakrabban szedném?
2020. jan. 22. 00:57
 1/3 A kérdező kommentje:
Tehát milyen gyakran kell szedni ahhoz, hogy rászokjak?Ha Amíg hat a megszokott dózis még hetek után is mivel ritkán szedem, az akkor nem ok az aggodalomra, igaz?
2020. jan. 22. 01:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, kialakulhat. A legrövidebb dokumentált rászokási idő 17 nap 0.25 mg, igaz, itt minden nap vett be az illető.

A szünetekkel kicsit kitolható a függőség kialakulása, de ki nem védhető.

2020. jan. 22. 06:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Én két éve használok frontint,és nem vagyok függő.Csak akkor veszem be,ha tényleg muszáj,ez heti 1-3 alkalmat jelent kb.De ha nem veszek be 2 hétig mert nincs rá akkora szükségem,akkor sincsenek elvonási tüneteim.Persze valószínűleg mindenkinek más a szervezete,de a heti-egy kettőtől nem kell félned.
2020. jan. 25. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!