Akiknek hozzám hasonlóan összeomlott az élete, hogy törődtek bele az élethosszig tartó szenvedésbe?
8-as: és ha nincs másik élet? Nem rossz úgy leélni a következő évtizedeket, hogy tudod: az élet gyűlöl és elakar pusztítani?
9: nekem nem lehet. Próbáltam mindent. Egy ilyen gonosz, kegyetlen erő ellen, mint ez az élet, senkinek sincs esélye.
10: ez a hozzáállás azt jelenti, hogy soha nem volt semmilyen problémád. De akkor miért szóltál hozzá, ha nem vagy konstruktív?
Miből gondolod, hogy nem?
Én azért jutottam erre a következtetésre, mert az elmúlt 10 évben csak küzdöttem. Semmi eredményt nem kaptam cserébe. Alap dolgokért harcoltam, olyanokért amelyek másonknak mindennaposak, hétköznapiak.
Csak azt szerettem volna csinálni mint masok. Úgy élni mint masok. Azt átélni, tapasztalni, mint mások. Nem sikerült, az élet nem hagyta.
Miért gondolnám, hogy a szenvedés holnap véget ér?
14: van egy "betegségem" (nem igazán az, illetve én nem hívom/tartom annak), ami teljesen elpusztította a kevés önbizalmamat. Plusz sajnos nem olyan szakmát tanultam, amivel sokat lehet keresni.
Valamint a problémák folyamatosan jönnek, az idő pedig csak fogy. Én sem tudom elkezdeni, beindítani az életem (egy kis spórolt pénzem ellenére).
Szintén összeomlott. Ami jó hír neked, hogy 30 év nem sok. Ott még van erőforrás, van lehetőség, még fiatal vagy. Nekem sokkal idősebben omlott össze.
Azóta eltelt még pár év. Tényleg a pokol volt és nincs is kiút. Tökre egyedül vagyok, sem család sem barátok, sem kollégák, rossz anyagi körülmények , a korábbi jobbat már sosem érem el és sok külső támadás is . Az emberek gonoszak.
Nincs beletörődés , csak vegetálás és kötelességből élés (van 2 kutyám és miattuk).
16 és 17: sajnálom. Tényleg, teljes szívemből. Remélem, azért valahogy jóra, vagy legalább a mostaninál jobbra fordulnak a dolgok!
Kitartást mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!