Akiknek hozzám hasonlóan összeomlott az élete, hogy törődtek bele az élethosszig tartó szenvedésbe?
Nekem a tippmixpro miatt ment tönkre az életem, mert eleinte jó mókának tűnt, hogy játszom, nyertem is 3 millát, de aztán a dupláját veszítettem és ez akkora törést okozott bennem, hogy mai napig szívok emiatt a hülye játék miatt, leragadtam egy xar helyen, az életem kilátástalanná vált olyan szinten, hogy napról napra (f)élek, pedig ha nem játszom el a pénzem, akkor lehet, hogy rákos lennék, mert azzal foglalkoznék, szóval, lehet, hogy minden élethelyzet védelem, hogy elkerüljük az igazi bajt. Amúgy ha körbenéznél a világon, már annak is örülnél, hogy kapsz rendesen levegőt, szóval a lényeg, hogy más szögből kell nézni a dolgokat és nem úgy,hogy összeomlott az életed, mert tárgyakat, székeket lehet pótolni, de ágyat, elismerést meg nem. Na jó, a vége kicsit abszrudra sikerült, de ez majd feldob:
Esküszöm ebben a filmben benne van minden!
Úgy, hogy beletörődtem, hogy nekem ez jutott. Évekig erőlködtem hogy jobb legyen, semmi eredménnyel. Nem érdemes erőlködni, van amit nem tudunk befolyásolni. Majd egy másik életben jobb lesz.
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!