Régóta tartó folyamatos szorongás okozhat állandó hányingert?
Abszolút. Az ideges, szorongós állapot a test vészreakciója, a tartalékok a zsigerekből a vázizmokba csoportosulnak, a test nem érzi magát elég biztonságban az evéshez. Egyes állatok pl hánynak is, ha megijednek.
Én gyógyszer elvonás közben annyira szorongtam, hogy napi egy banánon vagy szendvicsen kívül semmit nem tudtam enni hetekig, folyton hányingerem volt.
Köszönöm szépen a válaszokat
Utolsó, te jártál vele pszichológushoz? Ha igen, segített?
Igen.
Pszichológus segíthet.
De b-vitaminok is segíthetnek, nézz utána, megfelelő arányban jók stressz ellen is, illetve étvágy javító hatásuk van.
Igen nekem is muszáj lesz. Depresszióval kezdődött, aztán jött a pánikbetegség meg a hipohondria és már ennyire elfajult sajnos.
Gyógyulást neked utolsó 😊
Értem.
Remélem találnak jó megoldást.
A benzó nem kábítószer. A benzodiazepinek beceneve, akkor kábítószer, ha nem az orvos által előírt dózist szeded vagy nem az orvos által meghatározott ideig. Szorongás oldonak szokták adni, abban az esetben, ha valamit muszáj, mert anélkül jelentös problémát okoz már a szorongás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!