Hol tudnék fiatalokkal ismerkedni és új barátokra lelni Budapesten, ha szociális fóbiás vagyok?
Figyelt kérdés
Egyre erősebben eluralkodik rajtam a depresszió. :( Elkezdtem olvasni, hogy mit tudok ellene tenni és arra jutottam, hogy az egyik legnagyobb hiányosságom, hogy ritkán mozdulok ki otthonról és ritkán találkozom a barátaimmal és új emberekkel, akik színt vinnének a mindennapjaimba. Az a baj, hogy szociális fóbiám is van, ezért nekem áthidalhatatlan nehéznek tűnik, hogy leszólítok spontán módon valakit egy kávézóban, vagy ilyenek. Viszont kezd eluralkodni a depresszió rajtam, és nem tudom, merre tovább. Tudtok e olyan programokat budapesti fiataloknak, ahol kellően befogadók és nyitottak az emberek egymás felé? (Legjobb, ha direkt olyan program, aminek ismerkedés a fókusza.)2020. febr. 19. 19:12
1/1 anonim válasza:
Ne félj az emberektől. Általában kedvesek, ha te is az vagy velük. Ezt én is a saját bőrömön tapasztaltam meg, amikor az utcán tök véletlenül belefutottam érdekes emberekbe. Ők szólítottak meg végül és jóba lettünk. Szóval csak bátran. De neten is lehet ismerkedni, bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!