Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol tudnék fiatalokkal ismerke...

Hol tudnék fiatalokkal ismerkedni és új barátokra lelni Budapesten, ha szociális fóbiás vagyok?

Figyelt kérdés
Egyre erősebben eluralkodik rajtam a depresszió. :( Elkezdtem olvasni, hogy mit tudok ellene tenni és arra jutottam, hogy az egyik legnagyobb hiányosságom, hogy ritkán mozdulok ki otthonról és ritkán találkozom a barátaimmal és új emberekkel, akik színt vinnének a mindennapjaimba. Az a baj, hogy szociális fóbiám is van, ezért nekem áthidalhatatlan nehéznek tűnik, hogy leszólítok spontán módon valakit egy kávézóban, vagy ilyenek. Viszont kezd eluralkodni a depresszió rajtam, és nem tudom, merre tovább. Tudtok e olyan programokat budapesti fiataloknak, ahol kellően befogadók és nyitottak az emberek egymás felé? (Legjobb, ha direkt olyan program, aminek ismerkedés a fókusza.)

2020. febr. 19. 19:12
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj az emberektől. Általában kedvesek, ha te is az vagy velük. Ezt én is a saját bőrömön tapasztaltam meg, amikor az utcán tök véletlenül belefutottam érdekes emberekbe. Ők szólítottak meg végül és jóba lettünk. Szóval csak bátran. De neten is lehet ismerkedni, bárhol.
2020. febr. 19. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!