Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Veleszületett mentális betegsé...

Veleszületett mentális betegséggel és nem túl egészségesként helyrehozható az elrontott élet?

Figyelt kérdés
Hogyan?
2020. febr. 18. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Ehhez minimum tudni kellene, MI AZ a mentális betegség, mivel igen sokat számít.

Meg azt is jó lenne tudni, hogy mit értesz KONKRÉTAN az elrontott élet alatt.

2020. febr. 18. 12:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Autizmus, enyhébb.

Eddigi életem csak a tanulásról szólt. Nem vagyok karrierista, azért teperek, hogy elviselhetőbb munkahelyem legyen, mert amúgy gyűlölök dolgozni.

2020. febr. 18. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Az enyhe-közepes autizmus nem igazán probléma, keress fel ezy viselkedésterápiával foglalkozó szakembert, úgy meg lehet szüntetni a viselkedésbeli különbségek miatti súrlódásokat.

Az viszont, hogy nem szeretsz dolgozni (MIT szeretsz???) gond, mert valamit csinálni kell ahhoz, hogy ne und magad halálra.

A párom közepesen autista, de megtalálta azt a területet, ami neki érdekes, ebben dolgozik és kifejezetten szereti csinálni, néha inkább fékezni kell, hogy pihenjen is.

Sem a magánéletben, sem a munkahelyen, sem a baráti társaságban nincs semmi hátránya az autizmusból, és az élete is rendben van.

2020. febr. 18. 14:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Mondjuk a viselkedésterápia jó ötlet, úgyis a viselkedéssel van a legnagyobb baj. Sokszor nem is a konkrét fura érdeklődési köreimmel, szokásaimmal van baj, hanem viselkedésbeli dolgokkal, amiket más magától megérez, de nekem tanulnom kell.

Munkahelyen, másoknak utálok dolgozni, nem vagyok egyébkébt lusta ember.

Azért közepesen autistaként ha valakinek nincs gondja az életben... Le a kalappal!!!

2020. febr. 18. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Tényleg a legfontosabb a viselkedést megtanulni, szóval ezt feltétlen kezdd el valahol.

Utána, ha tudod, hogy szokás reagálni egyes helyzetekre, akkor nem leszel feltünö, és nem kezdenek felfigyelni rád.

2020. febr. 18. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!