Volt valakinek olyan, hogy annyira bamba, és tudattalan volt, hogy a mentális funkcióis sehol nem voltak, és mindent elrontott?
Figyelt kérdés
Arra a bambaságra gondolok, mikor "minden jó" belül, úgy érzed, minden kellemes, és jó, de valójában semmit nem tudsz megcsinálni, mer koncentrálni nem tudsz, és kb mindent elrontasz, és mindenki mond mindenféle ötleteket, mi lehet a baj, te meg tökre ideg vagy hogy mit jönnek ezzel a hülyeséggel, mikor neked nem is ez a bajod, és idegesít, hogy nem étik meg hogy mi van beled.2014. dec. 28. 08:26
1/3 anonim válasza:
-ma szedtél e be valami bogyókát .....
2/3 anonim válasza:
Velem ilyen akkor van, ha iszom. De akkor senki nem keresi az okát, mert mindenki tudja, hogy ittam :D
3/3 A kérdező kommentje:
Nem szedtem. Azt hittem valaki tudja miről beszélek, pedig biztos vagyok benne ilyen létezik, mer velem van.
2014. dec. 28. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!