Elrontott fogászati tokkal lehet valamit kezdeni? Színe se jó, meg az alakja sem.
Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 06:17
2/12 A kérdező kommentje:
Addig jó míg nem tudod.Letört a fogam olyan szinten hogy tokot kellett rá húzni.Hogy az mi?Lecsiszolják a fogad amiből egy kis csonk marad,arra ragasztanak műfogat jó pénzért.Ha nem elég ügyes és közlékeny a dokid akkor úgy jársz mint én.Engem egyszer nem kérdezett meg semmiről a doki,ha kérdeztem mintha meg se hallotta volna.
2013. szept. 26. 15:01
3/12 anonim válasza:
nem tok, hanem korona...
sajnos csak 1 megoldás van: új korona készítése
4/12 anonim válasza:
Igen, korona. Nekem is van.
Hát az garanciális. Addig jársz, amíg nem kapsz jót.
5/12 anonim válasza:
Ha budapesti vagy, meg tudom adni az én dokim nevét, a Batthyány utcában van, szerintem porcelán koronám van 2 éve, 6-os fog, 22E Ft-ért, senki nem hitte el itt a fórumon, hogy annyiért porcelán... Kommunikatív és garanciával dolgozó hölgy.
6/12 A kérdező kommentje:
Oké,akkor korona...nekem a doki tokot mondott.
2013. szept. 27. 06:32
7/12 anonim válasza:
Érdekes.:) Melyik országrészben lakik ez az orvos, ez valami tájnyelvi is lehet?
Még a héjról hallottam.
8/12 A kérdező kommentje:
Hihetetlen,hogy vannak ilyen hülyék,hogy ilyenbe belekötnek és ezen lovagolnak. :D Amúgy meg pesti az orvos.
2013. szept. 28. 08:51
9/12 anonim válasza:
Ha tényleg tokot mondott, akkor az mindent elmond a fogorvosról.
10/12 anonim válasza:
És ne csodálkozz, hogy el lett cseszve.
egyébként csak í szín múlik a fogorvoson, az alakja a fogtechnikuson múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!