Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogászati viaszt szeretnék...

Fogászati viaszt szeretnék venni fogszabályozóhoz, de hol?

Figyelt kérdés
Voltam gyógyszertárban ahol azt mondták recept nélkül nem adhatnak ki ilyet.
2013. szept. 7. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Úgy tudom DM-ben is lehet kapni. Egy kérdést megér :) De a legegyszerűbb: kérni a fogdokitól. Ha nem adott kérdezz rá! kéne neki adnia, az enyém is adja.

A másik: nem kérdeztél vissza, miért nem adhatnak ki ilyet recept nélkül? Sima mentolos ízű viasz, meg is lehet enni, bajod nem lesz tőle.... nem lehet, hogy félre értettétek egymást? Ha nem, akkor tényleg érdekelne, miért tarják veszélyesnek a viasz túladagolását...

2013. szept. 7. 19:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Én bementem a gyógyszertárba és viaszt kértem fogszabályozáshoz, a gyógyszerész csak nézett és elmagyaráztam, Ő erre valami paraffinról beszélt é azt mondta, nem lehet ilyet kapni.

Még nem az egész fogszabályozót kaptam meg csak egy részét, nem teljes fogívet.

2013. szept. 7. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Dm-ben tényleg árulnak,de baromi drága, 1200 ft.

A fogdoki miért nem adott?

Kérj tőle, ő párszár forintért szerzi be és nem is szoktak érte pénzt kérni.

2013. szept. 7. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:

De ne kérdezd meg a dm-ben, mert úgysem fogják tudni, keresd meg.

Gum márkájú, az alja fehér, a teteje átlátszó, a fogselymek körül kellene lennie.

2013. szept. 7. 20:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszinöm a válaszokat. Mindenkinek ment a zöld kéz!
2013. szept. 8. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!