Elrontott korona, nem tetszik, mit lehet tenni vele?
Figyelt kérdés
Gyökérkezelt metszőfogamra került korona, ami elszíneződött és már nem lehetett belsőleg fehéríteni. Csalódott vagyok mert nem passzol színben most sem, és formára sem igazán:( Lehet erre direkt héjat tenni, vagy milyen megoldás van rá? Ráadásul hozzaigazította formára a másik metszőfogam és most már az sem teszik pedig eddig nem volt bajom vele...Belül érzem a nyelvemmel hogy jó vastag lett, annyira furcsa, meg fogom szokni? Mit csináljak?2014. júl. 11. 21:42
2/7 A kérdező kommentje:
És a színével lehet valamit.kezdeni hogy pont olyan legyen mint a mellette lévők?
2014. júl. 11. 22:26
3/7 anonim válasza:
Milyen anyagból van?
Porcelán, kerámia ?
4/7 anonim válasza:
Mennyibe került?
Csináltass másikat (más anyagból)
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen anyag, mivel az orvos nekem előtte kerámiahéjról beszélt, aztán korona lett belőle.. 40000 Ft volt, sztk-s orvosnál, és most már félek hogy az új sem tetszene és csak kidobnám azt a pénzt is, hozzá meg nem szeretnék visszamenni..
2014. júl. 14. 09:31
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megoldódott, garanciában megcsinálta az orvos, mert kiderült hogy a fogtechnikus tök más színt csinált mint amit kiválasztottak...Most már harmadszorra jó lett a színe, és meg is szoktam nagyjából:)
2014. júl. 30. 11:56
7/7 anonim válasza:
szerintem az eredetiket amik még vannak, azokat festesd be olyan színűre, mint amilyen a porcelánok színe. ha ez nem lehetséges, akkor új porcelánokat kell csináltatnod sajnoos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!