Normális dolog, hogy közel a 30-hoz még szeretem a plüssöket és az ágyamban vannak?
Sokan kérdezték már ezt, én nem tudom, miért lenne probléma.
Én világ életemben imádtam a plüssöket, rengeteget kaptam gyerekkoromban, mindegyik egy szép emlék, eszem ágában sincs kidobni vagy eldugni őket.
Plusz mindig van alvós plüssöm is, ha egyedül alszom, általában valamelyik nagyobb, szimplán mert kényelmesebb úgy feküdni, hogy magamhoz ölelem.
Még senki nem szólt be ezért, hogy hú de gáz vagyok, vagy bármi. Ha meg valaki szerint ciki, hát egészségére, gondoljon amit akar.
Szerencsére nem más emberek, pláne vadidegenek véleménye alapján élem az életemet. :) Te se tedd.
Szerintem egy férfitől sem gáz, ha vannak az ágyán vagy a szekrényén plüssök, nyilván 120 db csillámló rózsaszín unikornis már furcsa lenne, de 1-2 aranyosabb, igényesebb plüssel semmi gond nincs. Elférnek. Semmivel sem rosszabbak, mint a csicsás díszpárnák meg hiperszuperdizájnos méregdrága ágyneműk, amivel más felnőttek díszítik az ágyukat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!