A ferjem nincs jo allapotban, de nem tudom ilyenkor mit kell tenni? Pszchiater? Pszchiatria?
A ferjemnek nagyon nagy serelmei vannak mar 2 eve,nem tudja tul tenni magat a tortenteken.
Nem szeretnem reszletesen leirni amugy is bonyolult es hosszu lenne.
A lenyeg, hogy sokat csalodott es elvesztette mindenet nem talalja a kiutat es hatalmas benne a harag. Nincs munkaja es teljesen negativan gondolkodik mindenrol nem hisz mar magaban bar aztmondja, hogy tudja hogy jobb lesz de megsem ugy viselkedik.
Elszakad nala a cerna es kozveszelyes orulte valik. ( engem soha nem bantana soha nem utne meg , ergo azert tudja a hatart.) de mast szo szerint agyon ver. Tor zuz es sir es tudja,mondja is hogy megbolondult bekattant. Egyebkent egy csupasziv ember akit megviselt az elet. Hatalmas szeretett van benne...
Hogy segithetnek neki? Utaltassam be valahova vagy csak jarjon el pszichologushoz vagy pszchiaterhez?
Felek hogy ha beutaltataton rossz kezebe kerul, de ha nem kezelik az meg rosszabb lesz szamunkra.
Kerlek segitsetek , mi a megoldas?
A ferjem 24 eves.
Nem iszik nem drogozik.
Egyebkent mire elkezdtem volna beszelni neki az orvosrol elmondta hogy pont most kert egy idopontott!
69% aki folyamatosan okoskodik az egesz kerdesem alatt.
Utoljara irom le neked hogy nem a munkaja elvesztese miatt lett ilyen! Eleve a munkaja is hozzatartozik az egesz elotti serelmekhez! Leirtam hogy nem fogom kifejteni ez egy bonyolult es hosszu tortenet amihez senkinek semmi koze nincs es nem kertem ra se velemenyt se tanacsot!
Nekem nincs melette pokoli eletem es nem is lesz azert mert teged “ megeroszakoltak” az a te sajat poklod, amibol ugynezki nem tudtal kimaszni mert ahogy hozza allsz egy masik emberhez az kritikan aluli. Ugy kezelsz egy embert akit nem is ismersz es semmit nem tudsz rola csak 3mondatot hogy egy szar ember egy gyilkos phszihopata en meg egy hulye martir nej. 😊
Az en ferjem nem egy kis hulyegyerek, nem egy orult egyszeruen csak erzekenyebb es gyengebb a lelke es nem tudja kezelni egyedul ezeket nem tudja elengedni egyedul.
Szerintem eleg sok ilyen van es semmi rossz nincs ebbe, mind addig amig az ember belatja es elfogadja a segitseget!
Az en ferjem elfogadta sot magatol dontott ugy hogy igen nem megy egyedul!
Gusztustalan ember vagy, soha ne szulj gyereket mert ha erre fogod tanitani hogy ennyire elutasitsunk akar egy “ foldon fekvo embert “ is mert biztos megerdemelte azert tart ott ahol csak meg szarabb vilag lesz mint ami most van!
Sajnallak szivbol mielobbi gyogyulast neked!
69%
Tényleg fogd már be a pofadad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!