A ferjem nincs jo allapotban, de nem tudom ilyenkor mit kell tenni? Pszchiater? Pszchiatria?
A ferjemnek nagyon nagy serelmei vannak mar 2 eve,nem tudja tul tenni magat a tortenteken.
Nem szeretnem reszletesen leirni amugy is bonyolult es hosszu lenne.
A lenyeg, hogy sokat csalodott es elvesztette mindenet nem talalja a kiutat es hatalmas benne a harag. Nincs munkaja es teljesen negativan gondolkodik mindenrol nem hisz mar magaban bar aztmondja, hogy tudja hogy jobb lesz de megsem ugy viselkedik.
Elszakad nala a cerna es kozveszelyes orulte valik. ( engem soha nem bantana soha nem utne meg , ergo azert tudja a hatart.) de mast szo szerint agyon ver. Tor zuz es sir es tudja,mondja is hogy megbolondult bekattant. Egyebkent egy csupasziv ember akit megviselt az elet. Hatalmas szeretett van benne...
Hogy segithetnek neki? Utaltassam be valahova vagy csak jarjon el pszichologushoz vagy pszchiaterhez?
Felek hogy ha beutaltataton rossz kezebe kerul, de ha nem kezelik az meg rosszabb lesz szamunkra.
Kerlek segitsetek , mi a megoldas?
A ferjem 24 eves.
Jo oke koszonom szepen a nagy MAGYAR emberek kommentjeit.
Nem mindenki ilyen eros valakinek segitsegre van szuksege.
Ennyi erovel azert mert veletek nem tortent meg ez es jol kezeltetek nem tudjatok mi lesz kesobb. Barki kerulhet ilyen helyzetbe.
En csak kerdezem miert kell megvarni hogy valaki ongyilkos legyen vagy egy igazi orult? Ezeknek az embereknek is mind lehetett volna segiteni ha a nagy magyar emberek nem igy allnanak a masik emberhez.
Nem erted hogy az en ferjem nem egy idegbeteg? Semmi baj nincs vele a tortentek miatt lett ilyen amit nem tud kezelni sttol fuggetlenul nekem nincs vele semmi problemam nem bant engem, faj hogy igy latom tudom hogy nem jo igy neki.
Egy tanult talpraesett emberrol beszelunk aki 17 eves kora ota mellettem van joban rosszban!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!