Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A ferjem nincs jo allapotban,...

A ferjem nincs jo allapotban, de nem tudom ilyenkor mit kell tenni? Pszchiater? Pszchiatria?

Figyelt kérdés

A ferjemnek nagyon nagy serelmei vannak mar 2 eve,nem tudja tul tenni magat a tortenteken.

Nem szeretnem reszletesen leirni amugy is bonyolult es hosszu lenne.

A lenyeg, hogy sokat csalodott es elvesztette mindenet nem talalja a kiutat es hatalmas benne a harag. Nincs munkaja es teljesen negativan gondolkodik mindenrol nem hisz mar magaban bar aztmondja, hogy tudja hogy jobb lesz de megsem ugy viselkedik.

Elszakad nala a cerna es kozveszelyes orulte valik. ( engem soha nem bantana soha nem utne meg , ergo azert tudja a hatart.) de mast szo szerint agyon ver. Tor zuz es sir es tudja,mondja is hogy megbolondult bekattant. Egyebkent egy csupasziv ember akit megviselt az elet. Hatalmas szeretett van benne...

Hogy segithetnek neki? Utaltassam be valahova vagy csak jarjon el pszichologushoz vagy pszchiaterhez?

Felek hogy ha beutaltataton rossz kezebe kerul, de ha nem kezelik az meg rosszabb lesz szamunkra.

Kerlek segitsetek , mi a megoldas?

A ferjem 24 eves.

2020. febr. 8. 19:39
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%
Te meg csak játszd a mártírt. Ismerem a fajtádat:éppen az ilyenek tartják szar állapotban a labilis embereket, mert ettől érzik fontosnak magukat. Hogy rájuk szorul valaki.
2020. febr. 8. 20:13
 22/35 A kérdező kommentje:

Azert mert te egy beteg csaladbol szarmazol az a te problemad! Az en ferjem nem egy pedofil orult gyilkos allat!

Csak segitsegre van szuksege FOGD FEL!

2020. febr. 8. 20:14
 23/35 A kérdező kommentje:
Megtenned hogy befognad vegre a pofadat? Lehet neked is segitseg kellett volna mert egy undorito ember vagy.
2020. febr. 8. 20:15
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy erősítsd csak benne hogy nem, ő nem idegbeteg, tök oké a mások verése, agresszió, törés-zúzás, hiszti. Mert ha érezteted vele hogy ez nagyon nem oké, a végén még segítséget fog kérni
2020. febr. 8. 20:16
 25/35 anonim ***** válasza:
0%
Köszi ÉN megkaptam a segítséget, szakembertől. Szerencsére nem volt egy ilyen marha a nyakamon mint te.
2020. febr. 8. 20:16
 26/35 A kérdező kommentje:

Szerintem te vagy a beteg. Miert te nem tortel zuztal soha? Enis verekedtem mar a suliba. 😅 a legtobb no Is tort mar ossze tanyert vagy poharat... te egy nagyon buta ember vagy aki megvan keseredve.

Epp ezaz hogy nem nyugtatom azzal hogy jo ez a viselkedes. Ezert kerunk segitseget. 😊 7 eve az en ferjem ugyhogy majd en eldontom, nem tudom te kinek kepzeled magad de ugy gondolom tenyleg jo lett colna neked ugyan ugy egy orvos hogy ne ilyen negativ megkereseredett ember legyel. 😊Tovabbi szep estet! 😊

2020. febr. 8. 20:19
 27/35 A kérdező kommentje:
Akkor eleg rossz orvost valasztottal. Azert mert te neked pedofil apad volt senkit nem erdekel. Messze van az en ferjem a te hulye megitelesedtol. 😘 akarmennyire szeretned elhitetni. Azt se tudod kirol mitol van szo es okoskodsz. Ha rajtad mulna mindenki megolhetne magat. Undorito vagy.
2020. febr. 8. 20:21
 28/35 anonim ***** válasza:
55%
Nem, soha nem voltam olyan fegyelmezetlen, és gyenge hogy verekedjek. Ennél visszataszítóbb nincs is a szememben, mint mikor valaki idáig, állati szintre süllyed. (talán azért mert engem éppen eleget vertek, és ez a legaljasabb viselkedések egyike a szememben. ) Na de komolyan: azzal hogy mentegeted, ártasz a férjednek. Ha segíteni akarsz neki, akkor mondd meg neki hogy szereted, de ez nem mehet így tovább, változtatni kell azon amit csinál. Képtelen az indulatait kezelni, és ez csak romlani fog: Magamról tudom. Ártani fog neked, és ha lesz gyereketek-már ha el tudod viselni addig- akkor a gyerekre is veszélyes lesz. HA valóban fontos neked ő, akkor vedd rá hogy kérjen segítséget. Nem tudom mit élt át, mert az ami elárultál, nagyon kevés egy ilyen szintű agresszióhoz. Az hogy beszól neki valaki, vagy odavan a munkája, nagyon kevés ahhoz hogy ennyire agresszívan reagáljon. Ha valóban képes vagy támogatni, kimászhat ebből. És nem, az nem támogatás hogy mentségeket keresel neki, ugyanis nincs mentség ami igazolja a viselkedését. Kezet emelni másra egyetlen esetben elfogadható: ha megtámadta valaki, kezet emelt rá. Nagyon fiatal még, jó élete lehet ha hajlandó megküzdeni a hibás viselkedésével. Ha nem- hát az számodra is pokoli lesz ha mellette maradsz.
2020. febr. 8. 20:28
 29/35 anonim válasza:
55%
Kineziomókushoz vidd el!
2020. febr. 8. 20:29
 30/35 anonim ***** válasza:
Amúgy iszik a párod? Vagy drogos?
2020. febr. 8. 20:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!