A ferjem nincs jo allapotban, de nem tudom ilyenkor mit kell tenni? Pszchiater? Pszchiatria?
A ferjemnek nagyon nagy serelmei vannak mar 2 eve,nem tudja tul tenni magat a tortenteken.
Nem szeretnem reszletesen leirni amugy is bonyolult es hosszu lenne.
A lenyeg, hogy sokat csalodott es elvesztette mindenet nem talalja a kiutat es hatalmas benne a harag. Nincs munkaja es teljesen negativan gondolkodik mindenrol nem hisz mar magaban bar aztmondja, hogy tudja hogy jobb lesz de megsem ugy viselkedik.
Elszakad nala a cerna es kozveszelyes orulte valik. ( engem soha nem bantana soha nem utne meg , ergo azert tudja a hatart.) de mast szo szerint agyon ver. Tor zuz es sir es tudja,mondja is hogy megbolondult bekattant. Egyebkent egy csupasziv ember akit megviselt az elet. Hatalmas szeretett van benne...
Hogy segithetnek neki? Utaltassam be valahova vagy csak jarjon el pszichologushoz vagy pszchiaterhez?
Felek hogy ha beutaltataton rossz kezebe kerul, de ha nem kezelik az meg rosszabb lesz szamunkra.
Kerlek segitsetek , mi a megoldas?
A ferjem 24 eves.
Azert mert te egy beteg csaladbol szarmazol az a te problemad! Az en ferjem nem egy pedofil orult gyilkos allat!
Csak segitsegre van szuksege FOGD FEL!
Szerintem te vagy a beteg. Miert te nem tortel zuztal soha? Enis verekedtem mar a suliba. 😅 a legtobb no Is tort mar ossze tanyert vagy poharat... te egy nagyon buta ember vagy aki megvan keseredve.
Epp ezaz hogy nem nyugtatom azzal hogy jo ez a viselkedes. Ezert kerunk segitseget. 😊 7 eve az en ferjem ugyhogy majd en eldontom, nem tudom te kinek kepzeled magad de ugy gondolom tenyleg jo lett colna neked ugyan ugy egy orvos hogy ne ilyen negativ megkereseredett ember legyel. 😊Tovabbi szep estet! 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!