A ferjem nincs jo allapotban, de nem tudom ilyenkor mit kell tenni? Pszchiater? Pszchiatria?
A ferjemnek nagyon nagy serelmei vannak mar 2 eve,nem tudja tul tenni magat a tortenteken.
Nem szeretnem reszletesen leirni amugy is bonyolult es hosszu lenne.
A lenyeg, hogy sokat csalodott es elvesztette mindenet nem talalja a kiutat es hatalmas benne a harag. Nincs munkaja es teljesen negativan gondolkodik mindenrol nem hisz mar magaban bar aztmondja, hogy tudja hogy jobb lesz de megsem ugy viselkedik.
Elszakad nala a cerna es kozveszelyes orulte valik. ( engem soha nem bantana soha nem utne meg , ergo azert tudja a hatart.) de mast szo szerint agyon ver. Tor zuz es sir es tudja,mondja is hogy megbolondult bekattant. Egyebkent egy csupasziv ember akit megviselt az elet. Hatalmas szeretett van benne...
Hogy segithetnek neki? Utaltassam be valahova vagy csak jarjon el pszichologushoz vagy pszchiaterhez?
Felek hogy ha beutaltataton rossz kezebe kerul, de ha nem kezelik az meg rosszabb lesz szamunkra.
Kerlek segitsetek , mi a megoldas?
A ferjem 24 eves.
24 évesen már komoly sérelmek érték, akkor mi lesz vele 50 éves korára?
Tipikusan abban a korban van, amikor a legagresszívabbak a férfiak, hisztiznek, törnek zúznak, durcáskodnak, stb.
Azt meg azért ne vedd készpénznek, hogy téged nem fog bántani.
Egy épkézláb apa kellett volna mellé, aki néha jól elveri.
Szerintem nem kioktatast kertem hanem segitseget.
A ferjem nem az az ember aki nem all ki magaert ha beszolsz neki agyon fog verni. Attol meg csupasziv ember. Nem random embereket utne agyon az utcan.. soha sem kotott bele senkibe.
Semmi kozod nincs hozza hogy mi tortent vele! Nem egy munka elvesztesrol van szo.
Ez egy pszchies betegseg amit kezelni kell!
VESZMADARAK kommentjeire sincs szuksegem.
Lett volna alkalma nem egyszer megutni sosem bantott, soha nem utne meg egy not , gyengebbet, artatlant.
Kerlek ertelmezzetek azt hogy ez egy beteges allapot amit lehet kezelni. Nem az ember maga egy orult. A tortentek hoztak ki belole gyenbebb a lelke tudja o is magarol. Miert kell itt is okoskodni es bantani a masikat?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!