Mit csináljak ha önutálat van bennem magam iránt?
Figyelt kérdés
Eddig se szerettem magam, de ezt az önutálatot felerősítette bennem egy szakítás, velem szakítottak. Csalódott vagyok, amiért senkinek se vagyok elég jó. Utálom azt hogy egy két lábon járó szerencsétlenség vagyok akinek az életben szinte semmi szerencséje nincs.2020. jan. 2. 13:18
1/2 Porkardfogútigris válasza:
Kitalálom és a szakitás miatt is magadat okolod sőt másban nem látsz hibát csak magadba.Ez felfogás kérdése, hogy ki a hibás és miért.De higgy egy kicsit magadba ismerkedj emberekkel, nagyon sokat változhatsz új emberek megismerésével.Nekem az segitett hogy mások meghallgatták a problémáimat magammal kapcsolatba, hogy miért utálom magam és rádöbbentettek, hogy ez még nem ok arra, hogy csalódott legyek mivel ők mondjuk pont ezt a tulajdonságomat szerették meg bennem.
Ha esetleg beszélgetni szeretnél irj rám és meghallgatlak szivesen.
Remélem tudtam segiteni és hogy érthetően irtam.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen jól kitaláltad, ezeket is gondolom magamról.
2020. jan. 2. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!