Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valakinek vannak kényszer...

Valakinek vannak kényszer gondolatai?

Figyelt kérdés

2019. dec. 23. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak. Alapjában véve kedves, béketűrő ember vagyok. De néha ha valakire haragszok elképzelem hogy baltával szétcsapom és minden tiszta vér. Utána meg furcsán érzem magam nem értem miért van.
2019. dec. 23. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is.. Bár tudom, hogy soha nem tenném meg, már maga a gondolat is képes lenyugtatni.. Szerintem normális.
2019. dec. 23. 20:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Hány évesek vagytok? És kb mióta vannak? Nekem is vannak és egyszerűen nagyon zavar, már nem bírom
2019. dec. 23. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok, 28 éves. Hát régóta.

Volt már mindenféle.

Pl sokszor elképzelem hogy milyen jó lenne pszichopata sorozatgyilkosnak lenni, megtisztítani a világot pár retek embertől. Meg úgymond bárkire úgy tekinteni hogy ha úgy gondolom eltehetem láb alól. De az alaptermészetem ezt kiüti. Nem lennék képes (szerintem) megbírkózni a lelkiismeretemmel. Ezért érdekesek ezek.

Legutóbbi munkahelyemen volt egy főnököm, akit utáltam. Mikor sétáltam hazafelé a buszra, így bevillant, ahogy lép ki a munkahelyről, én meg áthajtok rajta kocsival, majd mikor látom hogy elvérzik, tovább megyek. Mondjuk jogsim sincs de azért vicces :D Ha egyszer bekattanok és megszűnnek a gátlásaim, jaj nektek világ! :D

2019. dec. 23. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak voltak
2019. dec. 26. 20:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó, neked hogy múltak el?
2019. dec. 26. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek nem kényszergondolatok.
2020. jún. 2. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!