Hogyan tudnék ezen végre felülemelkedni? Néha úgy érzem pánikba fogok esni
Mintha magamról olvastam volna. Sajnos én is képes vagyok egyik pillanatról a másikra pánikba esni. Bár én is képes vagyok elterelni a figyelmem, de volt már hogy az sem jött be. Sajnos nálam azóta van ez, mióta egyszer rosszul lettem. Voltam vele pszichiáternél is, de megmondom őszintén nem sokat segített, és azt mondta, hogy ez azért nem egy durva pánikbetegség. Sőt...tehát erre dobtam ki egy csomó pénzt, de igazából nem mondta meg, hogyan lehetne ezt teljesen elmulasztani. Remélem más tud neked majd hasznos tanácsot adni! Csak azért akartam leírni, tudd más is van így!
Szép napot kívánok, és "gyógyulást"!
Sajnos én is átéltem ezeket. Pedig még csak 17 éves vagyok. 3-4 éve tart. Egészen mostanáig titkoltam ,de most olyan helyzetbe kényszerültem ,hogy muszáj volt elmondanom és nem én akartam így ,ha rajtam múlik még mindig titkolom. Az egész életem egy roncs volt. Pánikbetegség depresszió szociális fóbia önbizalom hiány stb... Megmérgezte a mindennapjaimat. Rettegtem mindentől.
Hogy kiderült minden anyukám elvitt pszichiáterhez aki egy félóra alatt 4000 ftért elmondta h mi bajom van. Azt mondta ,h gyógyszert kell szednem. Na ezt nem akartam mert tudtam ,hogy ebből csak baj lesz. Utána azt mondta ,hogy járjak hozzá kineziológiára ezt is kihagytam mert oké h akkor helyrejövök de egy életen át nem járhatok erre. A kineziológiát a Bach virág terépiával akarta együtt alkalmazni. Utána néztem mind2nek és arra jutottam ,hogy bach cseppekkel és édesanyám segítségével fogom kezelni magam. Igaz ,hogy anyu nem nagyon értette ,hogy mi történik velem ,de jó volt vkinek elmondani a gondjaimat vagy a sikeremet pl ha pánikroham nélkül kimentem az utcára. Elhatároztam ,hogy túl leszek ezen tudtam ,hogy lesznek hullámvölgyek de minden olyan dolog amit régen negatívan éltem meg és most pozitívan ösztönöz. Bocsi ,hogy ennyit regéltem a problémáimról. Szóval csak annyit tudok mondani ,hogy soha de soha ne add fel. Nem vagy egyedül!! Merd elmondani a családodnak és kérd meg őket ,hogy álljanak melletted. Ezért család a család. Te is ezt tennéd fordítva. Ne rágódj a múlton hisz már nem tudod megváltoztatni viszont a jelent igen. Minden pillanatot használj ki az életben arra ,hogy boldog legyél ,hogy mosolyogj! Nem éri meg a rosszon rágódni. A múlt már nem számít csak tapasztalatot tudsz belőle meríteni.
Ezt az oldalt tudom ajánlani: www.viragterapia.hu
Remélem ,hogy megoldódik a problémád. És aki nem ért meg vagy a bajban nincs melletted nem méltó a szeretetedre.
A kezdő hosszú sorban nem írtál ékezetes szót!!!
"persze nem esem mert olyankor gyorsan lefoglalom magam pl elkezdek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!