Ilyenkor sem estek pánikba/kétségbe? Most hallottam az új h1n1 esetet.
A média szerint ma egy 15 éves fiú halt itthon. Nekem van egy 12,5 éve fiam. Gondolhatod, hogy nála jobban senkit nem féltek. Magamat sem. A hír hallatán felhívtam az összes orvos ismerősömet. Fele részben azt mondták, hogy oltani, de azonnal. Másik fele meg azt, hogy semmiképpen ne engedjem beoltani a gyereket.
Épp a megőrülés határán vagyok. Tudom, hogy nekem kell dönteni. Le kellene tenni a voksomat valamelyik orvos mellett, de nem tudom kinek hihetek. Ez az egész egy totál agyrém.
Sziasztok!
Hát kedves utolsó valahogy úgy vagyok mint te.Nekem egy 10 és egy 2 évesem van, de az oltást nem nagyon ajánlja a dokink:(Nem tudom én sem, mi lenne jobb.
Köszi,hogy írtatok.
17.12 újra.
Azt is irták a cikk mellé, hogy SZÁMOS más betegsége is volt a gyereknek.
Nem esek pánikba és nem oltatom magunkat!!
egyébkén miért veszélyes ez a védőoltás?
Miért ez a bizonytalanség?
Jelenleg nemtartózkodom Mg on,igy lemaradtam ezekről a hirekről
Nekem az egész felhajtással kapcsolatban komoly fenntartásaim vannak.
Életemben már elég sok influenza járvány volt az országban,súlyosabbak és enyhébbek is,melyeket más-más vírusok okoztak.Mindegyiknek voltak halálos áldozatai.De abban mindegyik megegyzett,hogy legyengült volt az immunrendszerük,egyéb betegségeik voltak,nem pedig egészségesek.
A fiúval kapcsolatosan:
1./ nem tudni,hogy valóban mi volt a halál oka
2/ Ha a H1N1,akkor miért nem mentek időben orvoshoz?
Az influenza kezdetekor hőemelkedés,láz,fejfájás,szédülés,rossz közérzete van az embernek.Ha ekkor nem kezeli vagy kezelteti magát,súlyosbodnak a tünetek,amely vezethet súlyos esetben halálhoz is.
Ha a fiú szülei időben mentek volna orvoshoz,akkor még ma is élhetne.
De ha beoltatnám magam a H1N1 ellen,akkor sem lennék védve az influenza más vírusai ellen,főleg nem az ellen,ami Ukrajnában okozza a járványt.Arra nincs védőoltás,és az ÁNTSZ szerint nincs is idő előállítani.És a megbetegedettek számához képest még 1 tized százalék sincs a halálos áldozatok száma.
Okosabb sok C vitamint szedni,mézes teát inni,ecetes vöröshagymát,az megelőzésnek is hasznos.Ha mégis megbetegszem,akkor időben menni orvoshoz.Nem tőlem függ,hogy melyik vírust kapom el,ha egyáltalán elkapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!