Szex közben félig elszakadt a fitymafékem. Ilyenkor mi a teendő? Amúgy azt hallottam, hogy akkor át fogják vágni. :/ Ez igaz?
Hali!
Ha friss a sérülés, akkor itt PONTOS VÁLASZT találsz, ha alaposan elolvasod,...
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
__ Válaszom 11.)-es pontjának alja. (Felkiáltójelekkel kiemelve!!!)
Ha a vérzés nem csillapodik ill. a fék nem szakadt át teljesen, akkor a seb ellátása után (<< LINK) fordulj az orvoshoz, és ott összevarrják, vagy befejezik a féked átvágását,... ez attól függ. (TAJ-kártyát, személyi igazolványt+lakcímkártyát vigyél magaddal!) :-o
Persze ez függ attól is, hogy mikor történt a baleset!?
Megkérdez7M hány éves vagy?
Üdv: EE
PS: Lenne még egy személyes kérésem: Ha már ez történt, akkor hozzuk ki a pozitívumait is e balesetnek! Hogy hogyan,... >>priviben elküldtem neked. Mielőtt orvoshoz mész olvasd el! Kösz! :-o
Nem vérzik a fékem, hálistennek! Viszont iszonyatosan fáj ha lehúzom a bőrt pl. fürdésnél! Neogranormon-nal kenem jelenleg, de egy kín szenvedés mire be tom kenni! Kicsit nagyon félek, hogy mi lesz holnap a dokinál!
Am a sérülésem az múlthét vasárnap történt, de akkor még nem volt ilyen komoly. Elmentem dokihoz, és azt mondta, hogy nem kell vele semmit csinálni, és hogy nem kell hanyagolnom a szexuális életet sem. Nem is hanyagoltam, de a sérülés csak komolyabb lett... És pénteken volt ez, amikor láttam, hogy félig elszakadt...
nekem is felszakadt már 2x is.....megvártam mig nem fáj és használtam megint.....
a második kicsit komolyabb volt mert vesztettem vagy 2 dl vért....pont rosszkor....azután is pihi volt egy 2 hétig...de azóta nincs vele gond...jobban teccik mint előtte...
xD
am ne aggódj. az iesfajta sportsérülések gyakoribbak mint gondolnád...
Voltam orvosnál, megnyugtatott, hogy csak Betadinnal kell kenni és magától rendbe jön! 1 hét pihi, de mondta h utána mehet minden, ahogy eddig!
Felvetődött még bennem, h ha ies sérülést szereztem, akkor kellene-e sikosító? A bnőm full nedves, csak elcseszte a behelyezést xD
Akkor történt a sérülés!
Köszönöm a segítségeteket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!