Bevegyek "randi" előtt xanaxot, hogy ne essek pánikba?
Én egyszer szedtem be vmikor napközben, elfelejtettem, és csak annyit vettem észre, hogy dőlök oldalra, olyan álmos vagyok. Amúgy ha nagyon durván pánikolós vagy, szerintem szedjél nyugodtam, de megeshet, hogy az ilyenkor fennálló viselkedésedet egy kicsit ellenségesnek találja majd (hogy annyira be vagy nyugodva... szóval érted, jöhet a helyzet rosszul is ki).
Sok sikert!
(16/L)
Hát ha tényleg ennyire rossz a helyzet, akkor vegyél be, de a 0,5mg-os az nagyon kemény...
Én 0,25-öset kaptam (nekem vizsgázási pánikrohamaim vannak), és annyira letompított, hogy egész nap 1 mondatot se tudtam úgy olvasni, hogy felfogjam, csak bámultam magam elé.
Szerintem próbálj ki egy felet még ma és nézd meg, hogy hat, mert az se lenne jó, ha nem ismered a hatását és a randin túlságosan "nyugodt" leszel.
Sok szerencsét a randihoz!
Ha nem muszáj ne vedd be.Nemcsak feszültséget old,de ugyanakkor "le is nyom".Tompának fogod érezni magad,kevesebb inger jut el hozzád a környetetből ezért csökken a koncentráció képességed,és verbálisan se leszel a toppon.És persze lassabban forog az agyad,a megfelelő szavak nehezebben jutnak eszedbe.
Amúgy néhány perc után érezni a hatását,és ez fokozatosan egyre mélyül.Alkalomszerűen is szedheted.Jól írtad,hozzá lehet szokni,de csak hosszú ideig tartó,rendszeres szedés esetén.A helyedben semmiképp se szedálnám le magam egy ilyen fontos esemény előtt.Még a végén a másik azt hinné,hogy ott vagyok,de mégsem vagyok ott teljesen.
szerintem ne vedd be!
én nekem is szociális fóbiám van, tudom mennyire rossz
de ne vedd nem jó, én vizsga elött vettem be egyszer 0.5mg-ost és kb ott ültem és bámultam kia fejemből, ez tényleg erős gyógyszer és álmos is leszel tőle
és így van nem vehetsz be mindig gyógyszert ha vkivel találkozni fogsz muszáj legyőzni ezt mert az életbe nem keverdsz ki ebből és egyedül maradsz
hidd el tapasztalat
nekem is szociális fóbiám van. Most 1 mg Frontint szedek naponta, emellett Betalocot és Rexetin nevű antidepresszánst. Neked milyen súlyos a fóbiád? Hogyhogy csak egy gyenge szorongásoldót írtak fel? Ha azt s eszeded, akkor egész életedet tönkreteheted
tapasztalatból mondom
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!