Bevegyek "randi" előtt xanaxot, hogy ne essek pánikba?
Figyelt kérdés
Holnap találkozok egy fiúval először, nagyon izgulok, mert szociális fóbiám van, nehezemre esik az ismerkedés. A pszichiáter felírt nekem xanaxot 0.5 mg-osat, napi egy szemet javasolt egy hónapja. Nem mertem bevenni, félek, hogy ha tényleg folyamatosan szedném, függő leszek. Viszont fulladt már kudarcba néhány próbálkozásom, mert a pasik nem tudtak mit kezdeni a pánikszerű tüneteimmel, amiket nagyon szégyellek. Nem akarok izgulni, nyugodságot akarok, hogy tudjak értelmesen beszélni, ne érezzek zavart. Mennyi idő után fejti ki a hatását, alkalomszerűen is hat? Nem divatbeteg vagyok, tényleg nem érzem jól magam a bőrömben, és nem akarom, hogy ezen elbukjanak a kapcsolataim :( 20/L2010. aug. 21. 16:48
11/12 anonim válasza:
Pár nappal előtte célszerű lett volna kipróbálnod, hogy elalszol-e tőle. Meg kell tudnod, hogy mi a hatása rád.
12/12 anonim válasza:
0,25 elég lenne, ha még nem szedted sosem. Több, mint 1 órával előtte vedd be (3-4 órát hat), a legálmosítóbb szakaszt akkor talán megúszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!