Segítség! Mitől lehet? Pánikba estem!
Figyelt kérdés
Egyik családtagom éppen egy évvel ezelőtt ráesett a medencecsontjára és a lábára, elesett a jégen. Nagyon féltünk, nehogy combnyaktörése legyen. Hála Istennek, nem lett, és semmije se tört el, meg se repedt. Nagyon fájt neki az esés helye, de aztán elmúlt. Most viszont, 1 év elteltével pokolian elkezdett neki megint fájni az a hely a csontjaiban, ahol 1 éve ráesett, de már annyira, hogy az egész csontrendszere fáj az attól a bizonyos ponttól eredő fájdalom miatt. Alig tudja magát tartani, gyógyszerrel mozog valahogy, éppenhogy. Minden előzmény nélkül jött ez rá most.
Mitől kezd el így fájni egy 1 éves ütés? Én a rákosodástól RETTEGEK!! Orvoshoz majd a jövő héten megy, de még az is hosszú, addig megőrülök!!!!!
2011. febr. 17. 22:02
1/3 anonim válasza:
Az ütés önmagában nem okoz rákot, sok minden egyéb körülmény okozza pl. hajlamhoz társuló károsító hatás (pl. dohányzás, irritáció stb). A rákos elváltozások általában hosszabb idő alatt alakulnak ki (több év) és nem a fájdalom a leginkább jellemző rájuk, különösen nem a hirtelen kezdődő fájdalom. Amennyit leírtál, abból csak sejteni lehet, de a hirtelen kezdet miatt én inkább valamilyen idegbecsipődésre (lumbágó, ischiász) vagy porckorong-problémára gondolok (nekem is volt hasonló). Ha nagy fájdalmakkal és mozgási nehézséggel jár, nem kéne napokig várni.
2/3 anonim válasza:
Nem akarok hulyeseget mondani, de 1 ev eleg keves egy rak kialakulasahoz...Az valami mas lehet. De ha annyira fraszban van, kiserd es magan Uh ra, az azonnal kimutatja, ha van ott valami oda nem illo. Lehet csipoizuleti gyulladas is. Ha megis az amitol rettegsz, irj privit segitek, kiterjedt ismereteim vannak sajnos onkologusok teren..
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már közben írtam egy weborvosnak is, ki tudja, mikor válaszol, beleőrülök a rettegésbe. Írom a privit, és köszönöm.
2011. febr. 17. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!