Fejlődési probléma? Vagy ilyenről még nem hallottatok?
Ha egy ember a pubertás korban(14-18) nem fejlődik rendesen(pl drogok,szeszes ital,cigaretta) használata,nem megfelelő táplálkozás,alvás,pszichés bántalmak miatt a későbbiekben még ugye fejlődhet?Gondolok itt nőknél a hormonokra,menstruáció beállása,növés,nőiesedés stb...
És ha igen,akkor ezek fájhatnak fizikálisan,érezhetőek lehetnek?
1. Ha inkább többet füveztél volna, mint ahányszor alkoholt ittál, most sokkal jobb helyzetben lennél.
2.Az SSRI szerek legalább olyan károsak, mint az alkohol, a fűnél pedig fényévekkel károsabb (remélem nem jön ide senki okoskodni, meg hülyézni engem...), szóval "csöbörből vödörbe"
3.Vszeg nem véletlenül érzed úgy, hogy félrekezelnek. Le kellene tenni azokat a gyógyszereket ( nem sok embernek írom ezt, de a te esetedben tényleg célszerű lenne...). és keresni egy jó klinikai szakpszichológust.
És igen, hiochonder vagy, hiszen írtad, hogy kivizsgáltak, és minden leleted negatív, vagyis semmi bajod. A fájdalmaid pszichoszomatikusak, és erre soha az életben nem kínálnak megoldást az SSRI szerek.
köszi,tudom nem kellene szednem a gyógyszert sem,de már5 éve halogattam a szedését,végül amiért szociális fóbiám alakult ki a rosszullétek miatt,muszáj volt belemennem a dologba.Mindenki ezt javasolta.
Először örültem,hogy leálltam minden káros dologgal,azóta még a mániámmá is vált az egészséges életmód.Néha még talán el is túlzom,de mindent megteszek,hogy kicsit jobban lehessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!