Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Fejlődési probléma? Vagy...

Fejlődési probléma? Vagy ilyenről még nem hallottatok?

Figyelt kérdés

Ha egy ember a pubertás korban(14-18) nem fejlődik rendesen(pl drogok,szeszes ital,cigaretta) használata,nem megfelelő táplálkozás,alvás,pszichés bántalmak miatt a későbbiekben még ugye fejlődhet?Gondolok itt nőknél a hormonokra,menstruáció beállása,növés,nőiesedés stb...

És ha igen,akkor ezek fájhatnak fizikálisan,érezhetőek lehetnek?

2010. júl. 19. 16:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

1. Ha inkább többet füveztél volna, mint ahányszor alkoholt ittál, most sokkal jobb helyzetben lennél.

2.Az SSRI szerek legalább olyan károsak, mint az alkohol, a fűnél pedig fényévekkel károsabb (remélem nem jön ide senki okoskodni, meg hülyézni engem...), szóval "csöbörből vödörbe"

3.Vszeg nem véletlenül érzed úgy, hogy félrekezelnek. Le kellene tenni azokat a gyógyszereket ( nem sok embernek írom ezt, de a te esetedben tényleg célszerű lenne...). és keresni egy jó klinikai szakpszichológust.

És igen, hiochonder vagy, hiszen írtad, hogy kivizsgáltak, és minden leleted negatív, vagyis semmi bajod. A fájdalmaid pszichoszomatikusak, és erre soha az életben nem kínálnak megoldást az SSRI szerek.

2010. júl. 20. 13:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Huuhh az előző válaszom első pontja kissé félreérthető... Úgy értettem, hogy ha alkohol helyett inkább füveztél volna.
2010. júl. 20. 14:46
 13/14 A kérdező kommentje:

köszi,tudom nem kellene szednem a gyógyszert sem,de már5 éve halogattam a szedését,végül amiért szociális fóbiám alakult ki a rosszullétek miatt,muszáj volt belemennem a dologba.Mindenki ezt javasolta.

Először örültem,hogy leálltam minden káros dologgal,azóta még a mániámmá is vált az egészséges életmód.Néha még talán el is túlzom,de mindent megteszek,hogy kicsit jobban lehessek.

2010. júl. 20. 17:29
 14/14 anonim ***** válasza:
szívj többet! attól lesz étvágyad, aludni is fogsz, az elméd meg repülni fog és nem szorongani. Peace & Love
2010. júl. 20. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!