Fejlődési probléma? Vagy ilyenről még nem hallottatok?
Ha egy ember a pubertás korban(14-18) nem fejlődik rendesen(pl drogok,szeszes ital,cigaretta) használata,nem megfelelő táplálkozás,alvás,pszichés bántalmak miatt a későbbiekben még ugye fejlődhet?Gondolok itt nőknél a hormonokra,menstruáció beállása,növés,nőiesedés stb...
És ha igen,akkor ezek fájhatnak fizikálisan,érezhetőek lehetnek?
Hááát...ha ilyen problémáid vannak, akkor biztosan nem fogsz gy fejlődni, mint aki egészséges, normális életet él!És főleg a nemi dolgoknál lehet ennek hátulütője!
Nem tudom pontosan mit és holérzel, mármint fájdalmat, de ha valahol rendszeresen ugyanott fáj valamid, azzal érdemes orvoshoz fordulni, mert minnél később mész annál rosszab lesz, és a gyógyulás is nehezebb!
De ha kicsit konkrlétabban leínád a dolgot, talán kielégítőbb válaszokat kapnál!
köszi mindenkinek,hát konkrétan már 22 éves nő vagyok.
14,15 éves koromtól 18-19 éves koromig rendszeresen szeszes italt fogyasztottam,dohányoztam elég sokat,néha becsúsztak durvább dolgok is..Kb 19-20 évesen álltam le az egészről,teljesen kb másfél éve.Amúgy voltam kivizsgálásokon mindenre azt írták negatív.Agyi Mri-n is voltam már,vérvételek,gyomortükrözés,neurológus,nőgyógyász,szemészet,endokrinológia.
Állandóan fájdalmaim vannak.A menstruációm is állandóan késik van hogy több hónapot,de akkor nagyon rosszul vagyok.Aúgy pszichiáterhez járok,gyógyszert kaptam,mivel pszichés tüneteknek diagnosztizálták.
Fájdalmaim:mintha szét akarna feszülni az agyam bennt,olyan érés a fejemben mintha zsibbadna,feszülne a koponyám és az izmok rajta.A szemem is mintha ki akarna ugrani.
Mikor meg kéne jönnie a menstruációmnak már 3 héttel előtte előtte rosszul érzem magam,szinte kibírhatatlanul,és még késik vagy egy hónapot ha nem többet.
Már említettem a háziorvosomnak,a pszichiáteremnek ezt a gondolatomat,mi van ha a múltamnak iszom most a levét,de nem veszik komolyan,mert gondolom ilyenről még nem hallottak,vagy nem tudom.Ez csak az én fejemben fordulhat meg?vagy létezhet ilyen?
Lenne pár kérdésem ahhoz, hogy rendes választ írhassak:
1. Mik azok a durvább dolgok?
2. Milyen gyógyszert szedsz, és mióta?
3. Mit diagnosztizált a pszichiáter nálad?
4. A fájdalmaid mikor kezdődtek?
Válaszolj ezekre, és akkor van esélyem okoskodni, hogy mi mitől lehet...:)
1.fű,de ez nem sokszor
alkoholból ittam rengeteget,és rendszeresen plusz dohányzás
2.SSRI-t szedek szorongás csökkentésére,mivel amióta rosszul vagyok még emberek közé sem szeretek menni,érzékenyebb lettem érzelmileg
3.pánikbetegnek,pszichés tünetekkel és szocfóbiásnak diagnosztizált(szerintem amugy félre kezelnek)
4.18-19 éves korom óta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!