Hol talalok jo psyihiatert aki nem csak felir egy halom gyogyszert mindenfajta mellekhatassal, hanem tenyleg a problema okara koncentral es alapos?
Pszichológushoz menj!
Én is évekig csak pszichiáterhez jártam, szedtem a gyógyszereket, de már nem hatottak. Két hónap elég volt a pszichológusnál, hogy jobban legyek, jobban, mint akármelyik gyógyszertől, persze még mindig járok.
Dr. Joseph Murphy: A tudatalatti csodalatos hatalma, Benned a gyogyito Ero! c, konyvei segiteni fognak, nezz utanna.
Eloszor is megkell talalnod az okat annak, hogy mi tortent, s mi vezetett idaig. Aztan elfogadni a tortenteket, es feldolgozni azt, aztan tullepni azon. A negativ gondolatoktol megszabadulni, es pozitivan allni az elethez, megtalalni abban a szepseget.
A konyvek amiket ajanlottam, ezekben lesz segitsegedre, mivel tapasztaltad is, hogy itt gyogyszerek nem segitenek, Te nem beteg vagy, elfardtal, es nincs turo kepesseged, s talan onbizalmad.
Az elmedet kell megtisztitani, ez egy belso es hosszadalmas munka, amit Neked kell elvegezni, egy depressziohoz is ido kell, mig kialakul, a gyogyulashoz is ido kell, es turelem, de kell akarat es kitartas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!