Anyakomplexusom van?
Feltettem egy kérdést amire egy másik kérdéssel válaszoltál és nem vagyok közelebb a megoldáshoz. Akkor minek írsz bármit is?
Csak tudni szeretném az okát és ha lehet akkor megoldást találni mert valószínűleg nem véletlenül alakult így ha van ilyenem egyáltalán.
Azért írtam, mert szerintem nem a megoldás irányába indultál el.
Ha téged zavar ez a helyzet, akkor az az előremutató kérdés, hogy mi zavar benne, mitől alakulhatott ki, mit tudok ellene tenni - egyébként ebben egy pszichológus tökre tud segíteni. Nem vagy "beteg", nem kell gyógyítani, de sokkal biztosabban találsz választ ezekre a kérdésekre, ha van egy "lelki személyi edződ".
Ha téged nem zavar ez a helyzet, akkor meg teljesen mindegy, hogy mások ezt minek nevezik.
Csak arra akartam rámutatni, hogy nem a "bekategorizálás" a lényeg, nem az számít, hogy van-e olyam kritériumrendszer, ami szerint igen vagy sem.
A kérdésem teljesen segítő széndékú volt.
Szerintem is az,de egyébként ez nem korfüggő. Nekem 2 évvel idősebb barátnőm volt olyan,akire azt mondhatták volna,hogy anyakomplexus,mert ő is anya volt,és nem csak a gyerekeivel,de velem is úgy viselkedett sokszor,jól esik sokszor ez az embernek.
Annyi a lényeg szerintem,hogy ez ne álljon a szerelem útjába,mert akkor nehéz belőle kijönni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!