Mennyire lehet komolyan venni egy fejfájást?
Lehet buta kérdés, de szeretnék kicsit megnyugodni etéren..
Két hete vagyok itthon pihenni, mivel egy elég erős pánik rohamom volt.
Sok szív és egyéb panaszom volt előtte (hideg /meleg érzés ami kisugárzott a szívttől a karba, szívszúrás, bal kari zsibbadás,nehézlégzés,hányinger, hasfájás), ám a frontin hatására ezek javarészt elmúltak. Csak néha van már úgy hogy szúr a szívem. Viszont ebben a két hétben igencsak elment az étvágyam, alig aludtam és inni is keveset ittam. A háromszori étkezés megvolt, de kevés mennyiséggel. A fejem két hete fáj szinte folyamatosan oldalt és van hogy néha hátul is, valamint megesik hogy zsibbad egy kicsit( szintén hátul).
Meg fog javulni ha ismét rendesen kezdek enni és mozogni (mert a 2 hét alatt csak feküdtem )? Van valószínűsége hogy a sok szorongás, idegeskedés ,gyógyszer szedés miatt valami baja lett az agyi vérkeringésnek vagy másnak?
Valamint lehet az étvágytalanság a gyógyszertől / az elmúlt idő sok stressze miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!