Hogy lehet feldolgozni egy autóbalesetet?
Egy hónapja van meg a jogosítványom.
Egy hete volt a baleset. Hajnali órákban a lámpák csak figyelmeztető sárga jelzéssel villogtak. Egy kereszteződéshez érkeztem, lelassítottam, elnéztem jobbra, balra és jobbról láttam egy kocsit jönni. Mivel 30-al mentem, gondoltam az autó még elég messze van, szóval gondoltam gázt adok és továbbmegyek egyenesen.
Mire feleszméltem a másik autó már elkapta az autóm hátulját, pördültem egyet, aztán ennyi. Viszont mellettem ült a párom is, ami miatt egyszerűen nem tudom elfelejteni az egészet. Sérülés nem történt.
A jobbról jövő sofőr nem lassított, mivel ő is azt hitte átférek. Vagy ő jött túl gyorsan, vagy én voltam teljesen ostoba és rosszul mértem fel a helyzetet. De inkább az utóbbi.
Annyira bűntudatom van és zavar az egész, hogy ezen agyalok egész nap. Hogy meg kellett volna inkább állnom a fenébe.
A párom amúgy teljesen nyugodt maradt, nem is nagyon érdekelte, mert nem sérült meg senki.
De ha 1 méterrel hátrább lettem volna, akár a bordáim is széttörnek vagy rosszabb.
Ti mit javasoltok, mit tegyek, ha nem múlnak a negatív érzések?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!