Megnéztem egy horrorfilmet, amit nem tudok feldolgozni, mit tegyek?
1. Kösz, nem szeretem.
2. Igen, ez már nekem is egyértelmű.
De én szeretném, ha valaki javasolna valamit ez ellen a rossz közérzet, félelem ellen.
Melyik filmet nézted? Beszélj róla sokat valakivel, hogy feloldódjon a feszültséged!
Én a Sinister című filmmel voltam így, meg egy Nicole Kidman horrorral. De csak kihevertem.. :)
Olvass róla filmkritikákat, amikben kivesézik, milyen trükköket, filmkészítési technikákat használtak, hogy elérjék a kívánt hatást vagy megformálják az ijesztő karaktereket, jeleneteket. Nekem ez sokat segített, hogy tudatosítsam magamban, hogy a film nem a valóság, más szemmel tudtam így nézni, utólag.
Amúgy akkor is elmúlik idővel, ha próbálsz nem gondolni rá, elterelni a figyelmed, esetleg vidám, szórakoztató filmeket nézni esténként.
Engem nagyon érdekel mi a címe. Leírod?
Egyébként próbálj meg ha egyedül vagy vidám filmeket, sorozatokat nézni és akkor hátha elterelődik a figyelmed. Illetve gondolj arra, hogy minden csak trükk ami ezekben a filmekben van. Nem igazi.
7. vagyok
azt láttam én is, én nagy horrorfilm rajongó vagyok, de az nekem is sokkoló volt
de semmi nem igazi, gondolj arra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!