Aki súlyos betegségen esett át önhibáján kívül, hogy
tudta feldolgozni miért történt ez vele? Hogy tudta a sok
szenvedést valami jóra fotdítani és profitálni a
rosszból?
Nem hogy súlyos,a halálból hoztak vissza kb 9 hónapja .
Sajna elég gyakori ez a betegség,aki kicsit jártas a betegségek közt,azok mind nagyon csodálkoznak,hogy szinte maradandó károsodás nélkül megúsztam .
1000 ből 1 aki igy jön ki ebből,maga 1 orvosi csoda ,mondják az orvosok. 90-95 % belehal,4 meg valamilyen szinten nyomorék lesz. Nem szív infarktusom volt,hanem agytörzsi stroke .
Én magam sem tudom felfogni ép ésszel mekkora betegségen estem át .Próbálom ugy végezni a napi munkámat,tenni valóimat ahogy eddig szoktam .Nem azzal foglalkozom mi történt velem .Nekem ez volt a 3.stroke,és ez a legsúlyosabb .Ahogy mondják nagyon jó védő angyalom van .
2019. szept. 20. 11:01
Én nem tudtam pozitívra fordítani a helyzetet magamban, mert maradandó sérülések lettek. Lehetne örvendezni, hogy élek, mert mások meg nem, de nem lenne őszinte a mosolyom.
2019. szept. 20. 11:07
Jobbulást kívánok !
1 es voltam !
2019. szept. 20. 11:29
1-es: hány éves vagy? Mi okozta?
2019. szept. 20. 12:06
Testi betegségre gondolsz? Én szívelégtelen vagyok és ritmuszavaros,egy elég rossz fél évem volt de már tünetmentes vagyok és a legutóbbi vizsgálaton jelentős javulást mutattak a vizsgálatok,azt mondta az orvosom hogy akár teljesen rendbe jöhet az szívem,kivéve persze a velem született ritmuszavart de az nem hátráltat.Ha azt kibírtam már kisebb betegségek vagy problémák nem fognak leverni.
2019. szept. 20. 12:53
6/14 A kérdező kommentje:
Jobbulást kívánok mindenkinek de arra lennék kívancsi ki az aki profitálni tudott a betegségéből. Mindegy meggyógyult e teljesen vagy sem. Azt annyira nem szeretném hallgatni ki milyen rosszul van és mennyire megviselte a dolog. Ezt ismerem sajnos. Csak nem akarok beleragadni. Ezert érdekelne azok látasmódja akiknek valami újat jót nyitott ki a betegsége/szenvedése.
Az előbb leírtam,megnőtt az ingerküszöböm és már jobban eltűröm az általános rossz dolgokat mint a fejfájás vagy ilyesmi,ami az egészséges embernek is szokott lenni.
2019. szept. 20. 16:23
Röviden erősebb lettem mint amilyen voltam.
2019. szept. 20. 16:26
2019. szept. 20. 18:02
Hogy lehet 1 betegségből profitálni ?
Megmaradtam,és kapom a kis nyugdíjamat a nagy gyógyszer költség mellett.
2019. szept. 20. 18:06
Kapcsolódó kérdések: