Aki súlyos betegségen esett át önhibáján kívül, hogy tudta feldolgozni miért történt ez vele? Hogy tudta a sok szenvedést valami jóra fotdítani és profitálni a rosszból?
Figyelt kérdés
Sokat segítene ha megosztaná aki hasonló cipőben jár. Hiszem, hogy minden okkal történik és minden rosszból ki lehet hozni valami jót. De sajnos idáig nem sikerült.2019. szept. 20. 10:30
11/14 A kérdező kommentje:
Nekem pont, hogy lecsökkent az ingetküszöböm. Bármi pici bajom van megijedek nagyon, hogy nagy lesz belőle és túlreagálom.
2019. szept. 20. 18:30
13/14 A kérdező kommentje:
Nem publikus és már nem vagyok beteg.
2019. szept. 20. 23:25
14/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül "súlyos", bár számomra az. Epilepsziás lettem. Nagy valószínűséggel öröklött, mivel nem volt mi kiváltsa. Őszintén szólva, nem tudom mit kezdjek magammal. Meggyógyulni nyilván nem fogok ebből, tünetmentesség meg nem feltétlenül vigasztal, ha rajtam van a cetli hogy beteg vagyok, nem fogok kelleni sehova.
Túl sokat vesztettem el, ezt már nem bírom feldolgozni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!