Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet feldolgozni ha...

Hogy lehet feldolgozni ha elveszett az ember élete?

Figyelt kérdés
Közel 40 éves vagyok, nincs semmim, senkim. Szó szerint. Drogos,alkoholistaként ment el a fiatalságom, nem voltak barátaim, nem éltem szociális életet. Nem utaztam, nincsenek emlékeim, élményeim, barátaim, nem volt soha kapcsolatom. Munkanélküli vagyok, senkivel nem beszélek már csak ülök egy szobába a leépült anyámmal aki szerint az az kötelességem hogy vele töltsem a hátralevő idő...

2019. szept. 18. 07:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Van egy idézet Dan Millmantől Fogadd meg:

"Maradj a jelenben. Semmit sem tehetsz hogy megváltoztasd a múltat,a jövő pedig soha nem lesz pontosan olyan amilyennek tervezed vagy reméled. Fájdalmad, félelmed,sajnálkozásod,és bűntudatod,terveid és sóvárgásaid csak a múltban vagy a jövőben élnek."

2019. szept. 18. 07:45
 2/21 A kérdező kommentje:

#1 szêp , csak nem sokat segit a napi fájdalmon amit az agyamba és a lelkembe érzek minden pillanatban.

De azért köszi 😃

2019. szept. 18. 07:55
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el élni most, hogy 50-60 éves korodban ne azt kelljen kiírni, hogy 40 évesen nem csináltál semmit. Élményekért nem kell Párizsba menni. Sétálj a természetben, menj el egy könyvtárba, koncertre, csinálj biciklitúrákat, barkácsolj valamit.
2019. szept. 18. 08:12
 4/21 A kérdező kommentje:

#3 köszi, de igy nem lehet élni. Nem lehet 40 évesen elkezdeni. Az szerintem nem túl nagy élmény hogy egyedül kovájgok az erdőbe. Inkább bolond dolog.

Nem mintha én nem lennék az, de olyan nagyon látom benne az érdekességet. Szóval nem ilyen jellegű válaszokat várok, hanem hogy hogy dolgozzam fel amit elvesztettem.

Az ivás szerintem jó ötlet. Akkor nem voltam magamnál...

Tudom hogy akkor hiba volt, de most már lehet mert már nincs mit elrontanom vele...

2019. szept. 18. 08:22
 5/21 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem szeretsz senkit, ne várd, hogy mások szeressenek, a társaságodat keressék. Ha félsz attól, hogy új emberekkel ismerkedj meg, keresd meg a régi ismerőseidet, vagy keress internetes fórumokat, ahol tudsz beszélgetni emberekkel olyan témákról, amik érdekelnek.

Ha munkanélküli vagy, rengeteg szabadidőd van. Csinálj valami hasznosat, vállalj alkalmi munkát (pl. magánszemélyeknek kerti vagy ház körüli munkákat), alkoss valamit a saját örömödre, olvass sokat (neten is találsz hasznos olvasnivalót, könyveket, ha nincs pénzed könyvtárra). Regisztrált álláskeresők számára indítanak ingyenes tanfolyamokat, használd ki ezeket is.

2019. szept. 18. 09:40
 6/21 anonim ***** válasza:
84%

Akkor én holond vagyok, mert a fél életemet erdőben kóválygással töltöttem és úgy érzem azon kevés dolog egyike ami tényleg jó az életben.

Egyébként két lehetőséged van, vagy elkezdesz normálisan élni, mondjuk úgy, hogy keresel magadnak először egy bármilyen állást, majd egy hobbit, vagy fogod magad iszol, drogozol tovább és meghalsz egy igazi drogos, alkoholista lúzerként.

2019. szept. 18. 09:41
 7/21 A kérdező kommentje:
#6 köszi . 40 évesen azt hiszem a másodikat választom . Legalább egy kicsit érezzem jól magam mielőtt meghalok
2019. szept. 18. 10:10
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
milyen drogokat nyomtál?
2019. szept. 18. 13:11
 9/21 A kérdező kommentje:

#8 csak könnyű disco cuccokat semmi komoly.

De azokat stabilan 5 évig minden nap

2019. szept. 18. 14:06
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Miből volt rá pénzed?
2019. szept. 18. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!