Hogyan engedjek el érzéseket, torténéseket amik sok idő elteltével még mindig nagyon felzaklatnak?
Figyelt kérdés
Van néhány esemény az életemben, ami nagyon felzaklat. Érzelmileg elhatalmaskodik rajtam és olyan mintha újra át élném. Majd azon kattogok, hogy mit kellett volna másképp csinálni, miért történt úgy ahogy. Egyszerűen eszembe jut és nehezen ereszt a gondolat/az érzés. Valószínűleg másnak apróságnak tűnne, de engem akkor olyan stressz ért, hogy egyszerűen kiborultam.
Lehet érdemes lenne egy pszichológus tanácsát kérni, de még nem szedtem rá magam.
2019. szept. 23. 09:52
1/2 anonim válasza:
Sőt egy pszichológus/pszichoterapeuta ami neked kell. Ő segít, csak minél hamarabb keresd fel.
2/2 anonim válasza:
Meditációs gyakorlással is elengedhető...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!