Gyenge vagyok lelkileg, hogy lehetnék erősebb?
Mindig is érzékeny, nyámnyila voltam, mindent a lelkemre vettem. Az utóbbi 1 évben elég sok problémám van, lakással, egészségi, munka... a családban segítenének, javasoltak nekem segítséget de rájöttem, miért nem akarok ezekkel élni.
A családomban volt egy rokon, akivel egész életében baj volt. Lelkileg hasonló alkat volt, mint én, és a családban mindenkinek csak problémát okozott, mindenki elítélte emiatt. A családban már szállóige lett, hogy "ne legyél olyan, mint Ő, vele MINDIG baj van".
Én ezt gyerekként nagyon jól megtanultam, voltaképpen soha nem kértem segítséget senkitől, nem akarok gyengének tűnni, olyannak, mint Ő. Mindent magam igyekeztem megoldani, ha gondom volt, nem beszéltem róla, magamba zártam, magam oldottam meg.Rettegek tőle, hogy olyan leszek, akivel mindig csak a baj van, de szerintem én is olyan vagyok valamennyire.
Most elég sok problémám van, amikkel úgy érzem, egyedül nem bírok el, de nem akarok segítséget igénybe venni a fentiek miatt.
Nagyon gyenge ember vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!