Attól, hogy valaki csendes, introvertált, még lehet borderline személyiségzavara?
Ó. :))))
Alábecsülsz minket, introvertáltakat, ha azt hiszed, hogy nem tudunk drámázni.
Megfigyeltem, hogy mi introvertáltak alapvetően jobban ragaszkodunk ahhoz az egy-két kedvenc emberünkhöz, mint az extrovertáltak. Az utóbbiak inkább a nagyobb társaságokat, széles baráti kört kedvelik, de könnyebben ki is lépnek egy kapcsolatból, ha az nem kóser. Hiszen tudják, hogy ők könnyen ismerkednek, nem maradnak egyedül szakítás/barátság-megszakítás után.
Igen, ez a szorosabb kötődés még azokra az introvertáltakra is jellemző, akik nem rendelkeznek személyiségzavarral amúgy!
Különben is: a border általában az egyén kapcsolataiban fejti ki "hatását". Olyan embereknél, akikhez bordiként a magunk beteges módján, de szorosan kötődünk. Volt olyan durva időszakom, amikor persze a buszon is undorítóan beszéltem azokkal az idegenekkel, akik felidegesítettek, de terápia mellett szerencsére már kordában tudom tartani ezt a bajkereső magatartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!