Mit kezdjek magammal?
Mindenképpen keress fel egy pszichológust. Ezek lelki eredetű gondok, lelkileg kell rendben lenned
Amiatt meg ne aggódj hogy egy igaz barátod van. Sajnos én olyan típus vagyok aki túl hamar oszt meg nagyon személyes dolgokat, így nehezen tudok erős barátságokat kötni. 2 ember van akikben teljes mértékben megbízok.
Mindenki bénázik néha, mindenkinek beugranak néha rossz emlékek, emiatt igazán nem kell őrlődni, attól még nem vagy buta. Tanulj belőle, hogy legközelebb ne kövesd el ugyanazt a hibát. :)
Ha számíthatsz arra a barátodra, miért nem adod meg neki legalább a lehetőséget, hogy segítsen? Attól, hogy tud róla, hogy szarul érzed magad, neki nem lesz rosszabb.
1. 16 éves vagyok
2. Gondolkoztam rajta, de elsősorban magamban szeretném lerendezni, mert ha sikerül akkor későbbiekben is sikerülni fog valószinüleg
3. Igen tanulni szoktam belőle :) Másodjárra már nem szoktak megtörténni. Volt már olyan alkaom, hogy tudott segiteni, kicsit megnyugtatott , de a legtöbbel nekem kell "megküzdenem"
4. Köszönöm, most igy hirtelen nem tudom miről, annyira szétszórt vagyok :D
Valóban neked kell megküzdeni vele, de nem kell egyedül csinálnod. Nem könnyíted meg a dolgodat vele. :/
És, nalátod, akkor mégse lehetsz olyan lassú felfogású. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!