Nemrég időt kért a barátnőm. Habár még nem szakított, hirtelen olyan reménytelen lett számomra az élet, semmiben nem találom boldogságom, és elegem van mindenből. Mit kezdjek magammal?
Rengeteg dolog van az életemben amiért a nélkülözők minden nap csak imádkoznak, én még se becsülöm ezeket. A barátnőm miatt teljesen elment a kedvem mindentől. Még lehet hogy lesz belőle valami de teljesen össze vagyok zavarodva. Semmi sem lesz már olyan felhőtlen mint régen, most jönnek csak a nehézségek és én nem akarom ezeket. Nem sajnáltatni akarom magam, hanem tanácsot szeretnék kérni, hogy vergődjek ki ebből az állapotból?
Csak egy 16 éves srác vagyok.
Mekkora probléma ez 16 évesen :) bárcsak nekem is ekkora gondjaim lennének :)
Tini kategóriába tartozik a kérdésed amúgy.
Bocs, de egy 16 éves szerelmi-lelki problémáit nem lehet komolyan venni.
Ettől függetlenül... TANÁCS: evezz új vizekre. (Ostoba volnék, ha jönnék neked a "harcolj" dumával... inkább NE harcolj a semmiért.) Sírj. Sokat. Egy idő után észre fogod venni, hogy már nem tudsz többet sírni, és addigra könnyebb lesz. Majd sportolj, kertészkedj, vagy keress valami MMORPG-t, tök mindegy. Ja, és vedd észre, hogy nem egy csaj van a világon...
Felsoroltad itt a reménytelen életet, a nem található boldogságot, meg hogy eleged van mindenből. De amúgy nem zavar, hogy az egész csupán döntés kérdése? :D
Szerintem egy tininek is komolyan kell venni a problémáját. Igen, kamaszként szinte mindenki érez úgy szakításkor, mint ő, de az is lehet, hogy nála komolyabb dolog áll a háttérben, pl. kapcsolatfüggés.
Jó, nem akarom az ördögöt a falra festeni, de én pl. örültem volna, ha időben kiderülnek a mentális problémáim, és nem hittem volna még én magam is a tinikor természetes velejáróinak őket.
22/N
Köszönöm a válaszokat.
Nem hinném, hogy kapcsolatfüggő vagyok, volt már egy barátnőm őt gond nélkül elengedtem, én szakítottam vele, egyáltalán nem is hiányzik. A mostani kapcsolatomnál sem az egyedülléttől félek, hanem attól hogy mással látom a barátnőm, mással lesz boldog, mással fog kiteljesedni.. Én vagyok az első kapcsolata neki, nem akarom, hogy valaha is másé legyen.
Egyebkent belegondolva lehet tényleg rossz helyre írtam a kérdést, ezért elnézést kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!