Lehetséges, hogy a vitaminok nem szívódnak fel valamiért, vagy csak kevés? Milyen gátló okok lehetnek?
Figyelt kérdés
2018. márc. 20. 22:51
11/14 anonim válasza:
Gyümölcsöt egyél, ne vitaminokat!
12/14 Cristyna válasza:
Keres fel egy jó gasztroenterológust lehetséges ételallergia vagy érzékenység pl: lisztérzékenység, laktóz vagy tej érzékenység, minél hamarabb kiderül annál jobb :) az ilyen dolgokkal nem szabad várni a lisztérzékenység lehet halálos is!!!
13/14 anonim válasza:
Szerintem a pajzsmirigyeddel van baj.
Háziorvostól kérj beutalót belgyógyászatra vagy neurológiára vagy endokrinológiára, és ők fel tudják írni a TSH hormon, fT3, fT4 vizsgálatokat.
Háziorvos csak TSH-t írja fel, ha normális az értéke, abból nem lehet önmagában megállapítani a pajzsmirigybetgséget, mivel normális TSH mellett is eltérhet az fT3 és fT4.
14/14 anonim válasza:
Akkor én még kiegészítem a pm-listát: aTPO-t is kérj. A többi markernél már évekkel hamarabb kimutatja az autoimmun eredetű pm-alulműködést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!